reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny,niestety ale melduje sie w dwupaku.Powiem Wam ze jestem dzis tak zirytowana ze masakra.Juz mam dosyc bo nie dosc ze tyle sie staralam i tyle komplikacji i ta cukrzyca to jeszcze nie moge urodzic !!!! Nosz chyba mnie cos trafi ! Zalozyli mi wczoraj cewnik foleya na szyjke.Bardzo nieprzyjemne ale do przezycia.Po tym dostalam skurczy.Bolalo mnie dosyc mocno, do tego maly jakis niespokojny i na ktg to wychodzilo.Skurcze byly nieregularne ale przeniesli mnie w nocy na porodowke a tam ustaly i tak spalam do rana.Na 7 mialam zaplanowana indukcje porodu.Rano cewnik odpadl i zrobilo sie rozwarcie na 2,5 palca!Super.Podlaczyli oxytocyne zeby wywolac skurcze i ..... wielkie nic.Brak pozadanej reakcji.Jakies skurcze na ktg byly ale ja ich nie czulam!Lezalam 9 h i wrocilam na patologie.Niby jutro odpoczynek a pojutrze w niedziele powtorka z rozrywki.Cesarki nie chca zrobic.Brak slow!!! Juz mam wszystkiego dosyc.

reklama
Kotuska, współczuję :( tak cię męczą zamiast zrobić cc... Może w święta lekarz się zlituje? Ale jak na oxy nie zareagowałas to po co to powtarzać ... nie rozumiem tamtej polityki. Trzymaj się kochana.

Kasik, na początku dzieciom niby tylko troszkę pokarmu starcza a ciągną cyca jakby niewiadomo ile piły ;)
Zobaczysz pokarm przyjdzie i zaraz będziesz o nawale nam pisać ;) 6h niezły wynik ... Mi młoda w szpitalu max 3 godziny spała i to ze smoczkiem jednej nocy a tak co 1 max 2h była pobudka ;)
A badanie słuchu będą powtarzać?

Kotuska ja mialam wpisane w karcie wskazania do cc niemedyczne - dlugie starania sie o dziecko, moze powinnas wykorzystac ten argument bo sie psychicznie wykonczysz.

Magda nie sadze, zeby w ogole laktacja sie u mnie rozkrecila przez te wklesle brodawki :( Badanie sluchu maja dzisiaj powtarzac, mam nadzieje, ze to nie przesadzi o wyjsciu do domu bo wczoraj badanie robili dopiero o godz 20.

Finesse super zestawienie na zdjeciu :)

Kasik, rozkręci rozkręci tylko musisz pozytywnie się nastawić. Dziewczyna z którą leżałam na sali miała jedną totalnie wklęsła drugą trochę mniej i przystawiala mała żeby ssała do tego laktator i karmi a w szpitalu tylko mm bo jeszcze nie było pokarmu. Po powrocie do domu pokarm przyszedł i jest nadal (mamy kontakt nadal).
Trzymam kciuki żeby junior uruchomił mleczarnie ;)
No żebyście wyszli na święta do domku jak co to pogoń ich z tym badaniem ;) przecież to minutę trwa.

reklama
Do góry