Dziewczyny,niestety ale melduje sie w dwupaku.Powiem Wam ze jestem dzis tak zirytowana ze masakra.Juz mam dosyc bo nie dosc ze tyle sie staralam i tyle komplikacji i ta cukrzyca to jeszcze nie moge urodzic !!!! Nosz chyba mnie cos trafi ! Zalozyli mi wczoraj cewnik foleya na szyjke.Bardzo nieprzyjemne ale do przezycia.Po tym dostalam skurczy.Bolalo mnie dosyc mocno, do tego maly jakis niespokojny i na ktg to wychodzilo.Skurcze byly nieregularne ale przeniesli mnie w nocy na porodowke a tam ustaly i tak spalam do rana.Na 7 mialam zaplanowana indukcje porodu.Rano cewnik odpadl i zrobilo sie rozwarcie na 2,5 palca!Super.Podlaczyli oxytocyne zeby wywolac skurcze i ..... wielkie nic.Brak pozadanej reakcji.Jakies skurcze na ktg byly ale ja ich nie czulam!Lezalam 9 h i wrocilam na patologie.Niby jutro odpoczynek a pojutrze w niedziele powtorka z rozrywki.Cesarki nie chca zrobic.Brak slow!!! Juz mam wszystkiego dosyc.
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Finesse kwiaty i maluszek cudny ;-)
Magda_7891
Fanka BB :)
Kotuska, współczuję tak cię męczą zamiast zrobić cc... Może w święta lekarz się zlituje? Ale jak na oxy nie zareagowałas to po co to powtarzać ... nie rozumiem tamtej polityki. Trzymaj się kochana.
Magda_7891
Kasik, na początku dzieciom niby tylko troszkę pokarmu starcza a ciągną cyca jakby niewiadomo ile piły
Zobaczysz pokarm przyjdzie i zaraz będziesz o nawale nam pisać 6h niezły wynik ... Mi młoda w szpitalu max 3 godziny spała i to ze smoczkiem jednej nocy a tak co 1 max 2h była pobudka
A badanie słuchu będą powtarzać?
Zobaczysz pokarm przyjdzie i zaraz będziesz o nawale nam pisać 6h niezły wynik ... Mi młoda w szpitalu max 3 godziny spała i to ze smoczkiem jednej nocy a tak co 1 max 2h była pobudka
A badanie słuchu będą powtarzać?
kasik36
Kotuska ja mialam wpisane w karcie wskazania do cc niemedyczne - dlugie starania sie o dziecko, moze powinnas wykorzystac ten argument bo sie psychicznie wykonczysz.
Magda nie sadze, zeby w ogole laktacja sie u mnie rozkrecila przez te wklesle brodawki Badanie sluchu maja dzisiaj powtarzac, mam nadzieje, ze to nie przesadzi o wyjsciu do domu bo wczoraj badanie robili dopiero o godz 20.
Finesse super zestawienie na zdjeciu
Magda nie sadze, zeby w ogole laktacja sie u mnie rozkrecila przez te wklesle brodawki Badanie sluchu maja dzisiaj powtarzac, mam nadzieje, ze to nie przesadzi o wyjsciu do domu bo wczoraj badanie robili dopiero o godz 20.
Finesse super zestawienie na zdjeciu
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
No ja jakos nie moge spac.. cisza i spokoj..nie moge sie doczekac az bede w domku juz z maluszkami
kasik36
Olusia ja marze o snie ale jak nie Junior dokazuje to synkowie sasiadek i tak w kolko.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
No ja tez wszystko slysze co sie dzieje na salach..ech... a potem nie tomna bede.. no coz..najlepiej w domku
Magda_7891
Kasik, rozkręci rozkręci tylko musisz pozytywnie się nastawić. Dziewczyna z którą leżałam na sali miała jedną totalnie wklęsła drugą trochę mniej i przystawiala mała żeby ssała do tego laktator i karmi a w szpitalu tylko mm bo jeszcze nie było pokarmu. Po powrocie do domu pokarm przyszedł i jest nadal (mamy kontakt nadal).
Trzymam kciuki żeby junior uruchomił mleczarnie
No żebyście wyszli na święta do domku jak co to pogoń ich z tym badaniem przecież to minutę trwa.
Trzymam kciuki żeby junior uruchomił mleczarnie
No żebyście wyszli na święta do domku jak co to pogoń ich z tym badaniem przecież to minutę trwa.
reklama
Magda_7891
Olusia, ty to masz podwójną robotę... Dzieciaczki zgrane są? Razem budzą się na karmienie? Kiedy ciotkom zdjęcia wrzucisz?