reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Do tygodnia czasu sie rejestruje w USC?

Kasik ja tez nie umialam sie podniesc z lozka, moj mi pomogl troszke usiasc, a bolalo mocno, dostalam leki i bylo lepiej, oczywiscie szlam w pol zgieta i pare krokow na sali zrobilam, potem troszke wiecej i wiecej.... co 2,5-3 przystawiamy sie do piersi, mam wiecej pokarmu niz mialam, wiec lepiej jest.. dzis mam tez jeszcze rozmowe z psychologiem, lepiej mi troszke po tych rozmowach, polozna przystawiala mi maluszki do piersi, pokazywala itp..

W nocy mialam kryzys i pol nocy plakalam...

Kotuska a co u ciebie?

reklama
Lilka, nie wiem czy w ostateczności nie przełożę u swojego wizyty i nie pójdę za 3 tyg, bo mam problem z tym posiewem gbs, bo nie bardzo mam jak zawieźć. Wtedy zrobi mi usg. Przepływy były ok i na szczęście sprawdza na każdej wizycie. Szczerze to u mnie większość lekarzy prowadzi tak ciążę. Zastanowię się co zrobić. Ja już chcę 38tc i rodzić :sorry2:

Kotuska może rodzi skoro się nie odzywa. Ciekawe jak po nocy i po tym teście oxytocyną.

Ostatnia edycja:
lisska 7kwietnia mam wizyte wiec dokładnie się dowiem kiedy cc i wtedy mnie wpiszesz :)))))))))))) boje się coraz bardziej tym bardziej ze po bardzo boli :(((((((((

Anulla ja bym przeniosła wizytę na wcześniejszy termin. Dr trochę głupi termin wyznaczył, a gbs musisz dostarczyć przecież w odpowiednimi
czasie.

Kotuśka chyba faktycznie rodzi, bo cisza jest od rana.

Kasik najgorsze masz już za sobą, stoisz już na nogach. teraz już będzie lepiej z każdym dniem.

No a ja dziś się czuję jak jakaś stara, niedołężna baba. Wyszłam do sklepu i nie miałam siły wrócić. Tempo 1km/h i myślałam, że zaraz posadzę tyłek na chodniku i tak zostanę.

GBS nie wiem jak u was ale u mnie jest tak ze ja mam mieć ten wynik przy sobie i dopiero w szpitalu go pokazac bo jak by nawet wyszedł zly to dopiero w szpitalu dostaje się leki na tego paciorkowca tak mi tlumaczyl mój lekarz... ale jeśli cos się dzieje z lozyskiem to i tak wizyty wcześniej powinny być wiec anula mysle ze to bardzo dobry pomyslk zebys się wcześniej umowila na wizyte

Muszę się pochwalić, że dostałam piekny bukiet z pracy :) Zatem prezentuję mojego wielkanocnego króliczka z kwiatami i życzę wszystkim przyszłym mamusiom Wesołych Świąt i pięknych przeżyć przy okazji szczęśliwych rozwiązań!

IMG_20150403_135854.JPG

Załączniki

• IMG_20150403_135854.jpg
    IMG_20150403_135854.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_20150403_135854.JPG
    IMG_20150403_135854.JPG
    69,4 KB · Wyświetleń: 72
Finesse piękna córcia i śliczne kwiaty. Bardzo miły gest. Życzę również spokojnych Świąt, dużo radości, największe Szczęście już przy Tobie jest :-)

reklama
Olusia u mnie tez nie jest lekko. Pielegniarka laktacyjna dala mi laktator do pobudzenia i sie okazalo, ze wylecialo z obu piersi w systemie 77-55-33 tylko kilka malych kropli. Nie wiem czym zyl moj synek do tej pory, przeciez od 2 dni sama go tylko karmilam. Dostal 20 ml mleczka i spal 6 godzin! Juz myslalam, ze cos mu jest. Niestety nastepne karmienie 45 ml i prawie w ogole nie spal, byl niespokojny, ciagle sie krecil, zrobil 2 mega kupy. Zobaczymy jak bedzie teraz, znowu zjadl 20 ml. Nie wiedzialam, ze to bedzie takie stresujace. Ciagle sprawdzam jak sie zachowuje, czy nie ulewa itp. Martwie sie bo ma jakies takie dziwne spiecia calego ciala co jakich czas. Na dodatek nie mogli mu dzisiaj zrobic badania sluchu bo jakis szmery bylo slychac. I tak juz chyba bedzie ciagle, zawsze mozna znalezc powod ;)

Ostatnia edycja:
Do góry