reklama
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Kasik, będzie coraz lepiej jak już wstałaś. Najgorzej jest wstać. Ale dziwne że nie było przy Tobie położnej. No ale widocznie jest tak jak w 1 szpitalu w moim mieście. Po operacji też nikogo przy mnie nie było, tylko pielęgniarka powiedziała, że mam iść sama do łazienki się umyć i być blisko żeby ona mogła do mnie zajrzeć. A w tym co rodzę, to normalnie pielęgniarki czy położne stawiają do pionu bo wiadomo, że słabo się robi i ból okropny.
No to była operacja i nie ma co ukrywać, że boli. Dlatego ja poważnie zastanawiam się nad cc bo znam już ten ból. Ale... najgorsze masz za sobą, bo wstałaś i teraz będzie tylko łatwiej. Wiadomo wszystko spokojnie i z umiarem bo od razu biegać nie będziesz, ale ból będzie stopniowo mniejszy
Kotuska jak Ty się czujesz, co u Ciebie? Jak tam po nocy. Jejku, pewnie masz ten test teraz albo niedługo, więc trzymaj się kochana i żeby wszystko poszło szybko.
No to była operacja i nie ma co ukrywać, że boli. Dlatego ja poważnie zastanawiam się nad cc bo znam już ten ból. Ale... najgorsze masz za sobą, bo wstałaś i teraz będzie tylko łatwiej. Wiadomo wszystko spokojnie i z umiarem bo od razu biegać nie będziesz, ale ból będzie stopniowo mniejszy
Kotuska jak Ty się czujesz, co u Ciebie? Jak tam po nocy. Jejku, pewnie masz ten test teraz albo niedługo, więc trzymaj się kochana i żeby wszystko poszło szybko.
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
lilka, w karcie ciąży miałaś wpisane że masz mieć ktg po 38tc ? Czy skierowanie miałaś? Ja zamierzam zmusić swojego lekarza żeby dał mi coś, że mam wskazanie do tego ktg nawet 2 x w tygodniu żeby tak się nie martwić o małą. Tylko nie wiem czy mi się uda.
lilka-1986
Fanka BB :)
Taki wymog szpitala w ktorym rodzilam .
Kasik wspolczuje takiej pionizacji ... Teraz juz bedzie tylko lepiej . Wolaj leki przeciwbolowe bo nie mozesz cierpiec .
Kasik wspolczuje takiej pionizacji ... Teraz juz bedzie tylko lepiej . Wolaj leki przeciwbolowe bo nie mozesz cierpiec .
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
aha, no tak u mnie jak zwykle jest inaczej i takiego wymogu nie ma. Ale mam nadzieję, że lekarz pójdzie po rozum do głowy i jak nie urodzę wcześniej to wpisze mi w karcie ciąży takie wskazanie.
lilka-1986
Anulla moze jest inaczej u mnie bo to prywatny szpital nie wiem... Ale przy starzejacym sie lozysku usg jest bardzo wazne . I sprawdzanie przeplywow. Nie wiem moze moj doktorek dmuchal na zimne z tymi przeplywami raz w tyg ale chociaz bylam bardzo spokojna. Byl zdziwiony ze w 30 tyg moje lozysko jest 3 stopnia bo to sie rzadko zdarza.
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Lilka, a u mnie lekarz się nie zmartwił i powiedział, że jest ok. Ja osiwieję zanim urodzę, Teraz się martwię co będzie za 4 tygodnie, bo to mnóstwo czasu. Ale II stopień miałam bardzo długo, więc może nie będzie tak źle.
reklama
lilka-1986
Anulla dla wlasnego spokoju za 2 tyg idz prywatnie na usg i sprawdz przeplywy to duzo nie kosztuje a bedziesz spokojna.