reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kasik, będzie coraz lepiej jak już wstałaś. Najgorzej jest wstać. Ale dziwne że nie było przy Tobie położnej. No ale widocznie jest tak jak w 1 szpitalu w moim mieście. Po operacji też nikogo przy mnie nie było, tylko pielęgniarka powiedziała, że mam iść sama do łazienki się umyć i być blisko żeby ona mogła do mnie zajrzeć. A w tym co rodzę, to normalnie pielęgniarki czy położne stawiają do pionu bo wiadomo, że słabo się robi i ból okropny.
No to była operacja i nie ma co ukrywać, że boli. Dlatego ja poważnie zastanawiam się nad cc bo znam już ten ból. Ale... najgorsze masz za sobą, bo wstałaś i teraz będzie tylko łatwiej. Wiadomo wszystko spokojnie i z umiarem bo od razu biegać nie będziesz, ale ból będzie stopniowo mniejszy :)

Kotuska jak Ty się czujesz, co u Ciebie? Jak tam po nocy. Jejku, pewnie masz ten test teraz albo niedługo, więc trzymaj się kochana i żeby wszystko poszło szybko.

lilka, w karcie ciąży miałaś wpisane że masz mieć ktg po 38tc ? Czy skierowanie miałaś? Ja zamierzam zmusić swojego lekarza żeby dał mi coś, że mam wskazanie do tego ktg nawet 2 x w tygodniu żeby tak się nie martwić o małą. Tylko nie wiem czy mi się uda.

Taki wymog szpitala w ktorym rodzilam .

Kasik wspolczuje takiej pionizacji ... Teraz juz bedzie tylko lepiej . Wolaj leki przeciwbolowe bo nie mozesz cierpiec .

Anulla moze jest inaczej u mnie bo to prywatny szpital nie wiem... Ale przy starzejacym sie lozysku usg jest bardzo wazne . I sprawdzanie przeplywow. Nie wiem moze moj doktorek dmuchal na zimne z tymi przeplywami raz w tyg ale chociaz bylam bardzo spokojna. Byl zdziwiony ze w 30 tyg moje lozysko jest 3 stopnia bo to sie rzadko zdarza.

Lilka, a u mnie lekarz się nie zmartwił i powiedział, że jest ok. Ja osiwieję zanim urodzę, Teraz się martwię co będzie za 4 tygodnie, bo to mnóstwo czasu. Ale II stopień miałam bardzo długo, więc może nie będzie tak źle.

reklama
Do góry