reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cześć Dziewczynki!

olusia gratuluje Mamusiu! Najwazniejsze, ze wszystko sie dobrze skończyło dla Ciebie i Dziwciaczkow! Wypłacz sie kochana, smutek minie. Bedzie wszystko super. Sciskam.

Milena sliczny syneczek!

Smerfeta piekne zdjęcie. My dzisiaj byliśmy na sesji zdjęciowej. Strasznie mały płakał. Robiliśmy tylko zdjecia ubrane, bo jak go rozebralismy, to był straszny krzyk. Ale mam nadzieje, ze i tak wyjdą piekne, w końcu to nasz piekny synuś. Tak sie wymęczył, ze śpi od powrotu cały czas.

ja używam klina w łóżeczku, bo mały ulewa. A ochraniacze na razie nie używamy. Najbardziej nam sie sprawdził leżaczek tiny love, bo jest przenośny i nawet na noc małego tam pakujemy, bo cieżko jest sie zrywać co chwilkę do lozeczka, jak kwili np. Bo mu smoczek wypadnie, albo lekko sie wybudza. A tak to leciutko pobujam nawet w nocy, a nie musze wstawać, szczególnie ze mnie wciąż kręgosłup boli.

Ostatnia edycja:
Ja nie mam przewijaka ma komodzie tylko na łóżeczku to używam tego organizera. Kupiłam na 6 kieszeni ale nie podobało mi wizualnie wiec zawinelam na 3 kieszonki i jest ok. Mam tam krem i pieluchy a chusteczki trzymam na przewijaku.

Milena czyli mowisz ze sie przydaje?? ja tez mam przewijak na łózeczku i tak wlasnie mysle czy mi to bedzie przydatne czy nie:)

Milena a masz tez monitor oddechu?? bo wlasnie o to mi chodzi czy jak jest klin pod materacem czy monitor działa ok, a genna pisała ze tez ma:)

reklama
Olusia gratuluję maluszków i przykro mi, że jeszcze na końcu tak się nacierpiałaś. Maleństwa szybko to wynagrodzą i za chwilę zapomnisz o nieprzyjemnościach.

Nie wiem co zrobić z klinem. czytałam, że oprócz stosowania przy ulewaniu, ułatwia też oddychanie. Planowałam włożyć klin pod materacyk. Ech tyle decyzji...
o organizerze nie myślałam ale jeśli mam przewijak na łóżeczku to faktycznie muszę coś mieć na te rzeczy, kosmetyki itd. Chciałabym jeszcze kupić w ikei zestaw pojemników wraz z takim na zużyte pieluszki. Łącznie są chyba 4 szt za 25 zł. To jest do zawieszania ale organizer może być bardziej praktyczny.

No i kupiłam dzisiaj furę dla mojego synusia. Mam blisko domu sklep toysRus i w sobotę weszłam tam po coś i znalazłam wózek. Spodobał mi się bardzo. Myślałam, nie spałam i rano poleciałam do sklepu. I jestem happy. Wózek 2 w 1, miałam kupić retro, wyszło inaczej :-)

Do góry