reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja mam 3 ochraniacze do polowy lozeczka i 1 na cale. Na razie zalozylam ten na polowe lozeczka i to tak, zebym z boku widziala synka z lozka. Chyba na poczatku az tak mocno sie nie kreci. Klina nie kupowalam bo podobno jest wskazany tylko przy dzieciach mocno ulewajacych.

Anulla to dziwne bo lek jest powszechnie dostepny bo nawet w mojej miescinie widzialam w aptece.

Milena tylko siedziec i patrzec na Twoj cud :)

reklama
milena Nikuś taki słodziak nic tylko ciumać, :happy:
ja mam też do połowy ochraniacze
aisa
też się zastanawiam nad klinem ale szwagierka ostatnio mówiła żebym poczekała i po porodzie kupiła

Liska ja tez mam na polowe łózeczka i juz zamontowałam to i tak odwine z jednej strony zeby widziec dziecko

Milena słodziak z tego Twojego synka, patrze na niego i mysle ze podobnego mam w brzuchu to mi sie płakac chce:) chyba jak mi pokaza małego to wybuchne płaczem na tej sali operacyjnej

aisa ja nie kupowałam klina z racji tego ze mam monitor oddechu i wtedy jak bym dała ta poduszke pod materac to by monitor nie działał jak nalezy, my troche podniesiemy łózeczko z jednej strony na jakims kawałku drewna czy cos tak tez radziła połozna

kasik kotuska my juz mozemy odliczac godziny:) jakies mniej niz 100 nam zostało!!

Dziewczyny witam, podczas mojego cc nie obylo sie bez komplikacji i musialam byc zaintubowana....w ogole cc przesunelo sie ze wzgledu ze mialam wysokie cisnienie i dostawalam pierw leki dozylne.. po tym co powiedzial mi ginek co sie w piatek dzialo na sali operacyjnej i po sali pooperacyjnej to poplakalam sie, do tej pory sie trzese, nastraszylam wszystkich ktorzy byli caly czas zemna w szpitalu, byli klebkiem nerwow... dobrze ze zrobil mi cc w piatek bo nie wiem jakby sie skonczylo dla mnie, dla nas gdyby odbylo sie pozniej..nie moge sie jakos z tego otrzasnac.. jak sie ogarne to wiecej napisze co i jak

27.03. o godzinie 14:07 i 14:12 urodzily sie moje maluszki
1zIggET8dLQXapoHBAA7

Mikolaj w inkubatorze, Zuzia w wozeczku, dopiero od wczoraj przy mnie... Maluszki waza 2560 coreczka i 2400 synek...

Milena, ale masz słodziaka ! Ucałuj go od cioc !

Joasia, cóż za odliczanie ! To juz mniej niż 100 h ? Ale bedzie sie dziać !
Kasik Joasia, jak bardzo boicie się bólu to przypomnijcie sobie jak boli negatywna beta..... jak sobie to uświadomiłam to ... juz się nie boje....:tak:

Olusia, gratulacje ! Swoje przeżyłaś ale masz już bliźniaki przy sobie. Nabierajcie sił!

Dzięki za odp odnośnie ochraniacza,widzę że taki do połowy przeważa. Ja na razie nie zamierzam go zakładać, tutaj zalecają dopiero ok 6 miesiąca ale mam okazję zamówić i się zastanawiam, skłaniam się jednak do takiego na całość, ale jeszcze nie wiem.

Lisska ja mam 2 ozdobne takie jak posciel do polowy a jeden kupilam zwykly bez wzorow, zeby w razie czego dolozyc go i wowczas bedzie na calosci. A ten czwarty kupilam tez bez wzorow na calosc, zeby byl do kazdej innej poscieli.

reklama
Do góry