Kiki wspolczuje. U mnie bylo robione usg i lekarz powiedzial ze jest ok wiec testow z krwi nie trzeba robic. Jak bys trafila na tego co ja to bys nawet nie wiedziala o tych zlych wynikach. Moim zdaniem jesli usg jest ok to wszystko bedzie dobrze
reklama
lilka-1986
Fanka BB :)
Ja tez mialam z Hania 3 prenatalne a tak to usg zwykle na kazdej wizycie. Ja prenatalne mialam w 12,20,35 tygodniu. W tej ciazy narazie 2. I tez slyszalam ze polowkowe jest wazniejsze niz to w 12 tyg.
kasik36
Moze i ja mialam trzy a nawet o tym nie wiem
Moj doktorek mowil, ze tylko pierwszych nie moze mi zrobic bo musza byc tez z krwi i genetyk itp. a juz drugie chcial zrobic. A co sie bada na trzecich?
lilka-1986
Kasik na 3 bada sie calego maluszka przeplywy wszystko tak jak na pozostalych.
U
Usunięty2
Gość
Kasik 3 prenatalne sa juz nieobowiazkowe ale ja robiłam no i za nie trzeba placic bo juz nie sa na nfz, ja 1 i 2 miałam na nfz.sprawdzaja wszystko tak jak i na drugich plus chyba jeszcze płucka
lilka-1986
Ja za wszystkie placilam...
U
Usunięty2
Gość
lilka moja gin dawała mi skierowanie ze po in vitro to sie nalezy, a i tak robilam w jej gabinecie
reklama
kasik36
Joasia to ja chyba tez mialam 3
dwa za free z uwagi na wiek a trzecie w ramach wizyty. Moje wizyty u doktorka zawsze trwaly dlugo bo najpierw omowienie wynikow, z ktorymi przyszlam, wpis do karty ciazy, mierzenie cisnienia, wazenie, pozniej zwykle badanie na fotelu, nastepnie usg, omawianie wszystkiego, wpisy, zdjecia, umowienie kolejnej wizyty itp. Wszystko razem okolo 45-50 minut.