reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Olusia pewnie ma rece pełne roboty i moze jeszcze sie słabo czuje, tez patrzyłam na fb i cisza mam nadzieje ze wszystko u niej ok..

Dziewczyny ktora maja ochraniacze na lozeczko ,macie takie do połowy czy na całe lozeczko . Jakie polecacie ?

Ostatnia edycja:
O kurde Anulla a ja napisalam *spam*? Mialo byc Prenatal.
Edit: sprawdzilam i dobrze napisalam, to Ty poprzestawialas literki ;) no ale panie farmaceutki powinny sie domyslic o co chodzi.

tak, tak, ale ja pytałam chyba właśnie o prenatal grip to mi dała syrop *spam*. Nie wiedziała, że coś takiego istnieje jak prenatal grip. No ale syropek już musiałam skończyć, bo wczoraj wieczorem myślałam że się wykończę przez zgagę :(

Liskka, ja mam do połowy, bo gdybym chciała na całe łóżko to kosztowałoby jeszcze raz tyle, a kupiłam z pościelą. A poza tym wydaje mi się, że na całe łóżeczko nam się nie przyda. Chociaż na całe łóżeczko mi się lepiej podobają :)

Ja miałam tylko 2 prenatalne. Na ostatnie lekarz mnie nie wysyła bo jest wszystko ok i lekarka która robiła mi połówkowe powiedziała, że ostatnie nie są obowiązkowe, chybaże byłoby jakieś wskazanie od mojego lekarza. Ale że musiałabym płacić, to się nie zdecydowałam.
A, że trafiłam do szpitala w 27tc to zrobili mi wszystkie przepływy i jest ok.

Dzień dobry ciocie.

Załączniki

• 1427619581675.jpg
    1427619581675.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry