Smerfeta bidulko teraz masz 2 dzieci Alunie i M

powinnaś byc noszone na rękach teraz

smerfetko alunia sie obudzi jak bedzie głodna

wiec spokojnie , no chyba ze masz ją dokarmiać bo waga mała? A położna juz u was była?
No wlasnie smerfeta jak psina? Moj na początku obojętnie a teraz jak kos przyjdzie na " zwiedzanie " to zazdrosny, przynosi swoje zabawki i chce byc w centrum uwagi
Ja założyłam odrazu ochraniacz , w łóżeczku młody spi w dzien a w nocy w kołysce z nami w sypialni, chociaz kilka razy spałam z młodym i no w pokoju bo M lapalo jakies choróbsko , mysle ze na początku wszystko chcemy miec na oku swoje maleństwa ale w domu po szpitalu juz jeteśmy spokojniejsze

Franek ma juz prawie 6 tyg a juz "biega" po łóżeczku wiec nie wyobrażam sobie łozeczka bez ochraniacza, macha raczkami i nóżkami i nie raz w kołysce uderzył sie hihi
Młody od kilku dni zaczyna jesc co 2 h lub nawet 1h na szczęście tylko w dzien ale tej nocy postanowił co 2 h

wiec jestem wykończona , bo zaczyna mialczec jakby cos go bolało i właściwie w nocy nie robił kupki tylko rano i juz przestał marudzić a teraz juz prawie 3h przerwy i czekam az sie odezwie ze chce do koryta

ma 6 tyg a juz spi tylko 2 razy w ciagu dnia , jakaś drzemka i jedno dluSze spanie , nie przygotowałam sie na taki obrót sprawy

i czas inwestować w "zabawki" wiec szykujcie sie dziewczyny

aha i pieluch i chusteczek idzie baaaardzo duzo wiec jak gdzieś w promocji chusteczki to brać garściami

u mnie tez idzie duzo linomagu (tego zielonego)
Kotuska widzisz wersja All Inclusive w SPA ci służy

cukry spadły

chociaz cos