reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
kasik na wiadomości prywatnej masz mojego emaila mam nadzieje ze doszla ta wiadomość nic się nie dzieje :)))))))))))) z góry ci dziekuje pozdrowka

Agawa, Milena śliczne Wasze maluchy
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Mi mi od czasu do czasu pisze na kwietniowkach, chociaz ostatnio tez nie, nawet dziewczyny pytaly sie o mnie bo mi pisala kumpela gdzie sie podziewam bo nie pisalam od paru dni....;-)

Loooo matko juz jestem 3 na liscie... a jeszcze nie tak dawno 20:tak:jak ten czas szybko zlecial

A ja mam mega dola, stresa, ogarnal mnie paniczny lek, boje sie tego wszystkiego, czy sobie poradze?... do tego mam mame chora i tez sie stresuje jej stanem, ma skierowanie do szpitala wtedy kiedy ja, wiec jestem klebkiem nerwow....
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

Smerfeta a jak Ty sie czujesz? Alunia duzo spi?

Kotuska nie spiesz sie tak bo mnie stresujesz ;) Dowiedzialam sie dzisiaj, ze w moim szpitalu oddzial patologii ciazy tak jak polozniczy tez jest przed remontem, wyglada paskudnie i ma 1 lazienke na caly oddzial :( sredniowiecze normalnie, powinny byc jakies obostrzenia bo to przeciez wola o pomste do nieba.

Mimi na priv sie nie zmiesci wiec wysle mailem, tylko przypomnij mi jutro do godz 15-tej bo mam w biurze na kompie.

Olusia no jestes w koncu, szukalam Cie na kwietniowkach, widzialam tez Twoje komentarze na fb wiec wiedzialam, ze zyjesz ;) Nie jestes osamotniona w swoich obawach, chociaz Ty masz podwojne obawy ;) Ja tez jestem mega zestresowana, do tego problemy w firmie, choroba ojca itp. Nikt nie obiecywal, ze bedzie lekko ale tez nie mowil, ze bedzie az tak ciezko ...

Ostatnia edycja:
W szkole rodzenia dowiedziałam sie ze w moim szpitalu dają nam podkłady i podpaski oraz piżamkę do porodu . Suszarka i ręczniki tez sa :)

Ostatnia edycja:
Kasik36,
My wybraliśmy w koncu prywatny ale w publicznych to dają wszystko, łącznie z ubrankami dla dziecka, tylko na wyjście trzeba miec i jakies kosmetyki dla siebie .

reklama
Do góry