reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Smerfeta a jadłas juz cos?? cewnik Ci sciagneli?? sikac umiesz?? to jak cie boli to popros cos na znieczulenie a karmisz piersia??

Smerfeta ale pozno Cie pionizowali masakra . Powinni z samego rana bo im szybciej tym lepiej. Ale pewnie tak im pasowalo bo zanim zaczely prace kawka papierosek ploteczki to zrobila sie 11 ;-)

Agawaa, gratuluję ślicznego synka :)
Smerfeta, po tylu nerwach i męczarniach wreszcie lekarze podjęli dobrą decyzję. Gratuluję Aluni na świecie i cieszcie się sobą. Dosyć późno Cię postawili do pionu ale trzymam kciuki żebyś coraz lepiej się czuła.
Kotuska jesteś pierwsza w kolejce i trzymam za Ciebie już kciuki :tak:

Dziś sobota dlatego tak długo trwalo

Kotuska kosmetyków nie musisz mieć a ubranka jak zdarzysz dasz swoje a jak nie, beda szpitalne. Kapia na drugą dobe.
Już bym chciała wyjsc do domu

Dostaje paracetamol i ibuprom naprzemian

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny jeszcze raz za wszystkie dobre słowa.

Smerfeta gratuluje Twojego cudu - Alusi! Zycze Wam samych radosnych chwil!

heh jestesmy prawie w tym samym momencie. Mnie paracetamol pomaga na bol, ale do tego dostaje tez antybiotyk na tego krwiaka. Kasik odpowiadając na Twoje pytanie - nie wiadomo skad sie krwiak wziął, poprostu po zabiegu i spionizowaniu spłynęła sobie gdzieś w dol krew pod skórą i zaczął sie tworzyć ogromny siniec, krwiak. Dzis jest juz troche lepiej. Niestety moj krwiak jest maxi rozmiarów, wchlońie sie za wiele dni, a moze nawet tygodni, ale najwazniejsze, ze sie juz nie powiększa, a ja coraz lepiej sobie brykam. Szok, ze tyle mam miało jakies problemy po CC, a tak niewiele sie o tym mowi. Dzisiaj Piotruś nam dał popalić, miał zły dzien, chyba go brzucho bolal, nie mogliśmy go uspokoić. I ciagle na cycu wisiał, ładnych kilka godzin. Ale juz jest ok, synek usypany, przez sen sie uśmiecha, a mnie coraz bardziej cyce puchną, mam nadzieje, ze karmić bedziemy sie bez problemu.

Sciskam Was serdecznie. Wszystkie razem i każdą z osobna. I trzymam za Was teraz kciuki!

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze dziewczyny jak czytam co Wy przechodzicie po cc to zaczynam miec watpliwosci czy podjelam sluszna decyzje ...

Agaawa i Smerfeta zakladacie jakies gatki do podkladow? np jednorazowe? Szef nie przeszkadza, jest czyms zaklejony czy musi sie wietrzyc?

Ostatnia edycja:
Do góry