reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Montana no właśnie moj lekarz tez uwaza ze ktg nie jest potrzebne i on nie praktykuje go przed terminem porodu. Trochę to dziwne no ale cóż. Wolałbym chociaż co te trzy, cztery dni chodzic i spokój. Ehh ci lekarze.
Kotuska mnie dół brzucha boli. I właśnie też jakoś z oddychaniem powinno byc lżej a nie jest ale to jak już moj M mówi że jest niżej to jest bo on jest z sądami powsciagliwy.

reklama
Milena pojechalismy z maluchem pochwslic sie i jeszcze foteczke zostawilismy mbie zbadal i powiedzial ze jak przez rok naturalnie nic nie ruszy to mamy wracac . A nie zapytalam czy kolejki duze ale mysle ze hak jusz tam bylismy to bedzie latwiej. A mamy jednego mrożaka.

dziewczyny a nie mozecie sobie jechac gdzies na ktg?? ja jak cos mi sie nie podoba to jade albo do szpitala i mi robia albo do swojej przychodni ginekologicznej tam place 30 dychy i robia mi ktg ile chce:) juz byłam z 4 razy w sumie. zawsze mnie to uspakaja na kilka dni.
Ja dzis bylam na konsultacji anestezjologicznej przed cc, wszystko ok pani mowila ze juz nie trzeba lezec bardzo długo tylko pionizuja tak jak schodzi znieczulenie czyli kilka godzin po zabiegu. najgorzej bedzie z tym niejedzeniem dzien przed bo moge jesc tylko do 14:/ potem pic tylko

Kotuska tutaj przydadza Ci sie takie podklady na łóżko. Te do gatek to na poczatku dają ale tylko te wielkie bella. Z canpol babies sa fajne bo lepiej chłoną, nie leci bokiem.
dziś są lepsze położne. Wczoraj strach było poprosic o czysty wklad :-/

Mnie dopiero dzis postawili ok godz 11. Póki co jest do dupy bo boli a wszystko trzeba samemu robic. Przeraża mnie mysl o zalatwianiu :(
Niech juz nie boli....

Agaawa gratuluję dużego synka! :)

reklama
Smerfeta, dzieki za info.A powiedz, kąpią dzieci? Trzeba miec kosmetyki dla dziecka? Zaraz po porodzie zakładają ubranka przygotowane przez matke czy jak ?

Do góry