reklama
kasik36
Fanka BB :)
Smerfeta to nie tylko w Twoim szpitalu się pozmieniało, oczywiście chodzi o pieniądze. Od 1 stycznia 2015 r. szpitale dostają więcej kasy za porody sn i tu tkwi problem.
Genna zaraz poszperam w necie w poszukiwaniu sesji Muchy, dzięki :-)
Genna zaraz poszperam w necie w poszukiwaniu sesji Muchy, dzięki :-)
genna
Załączniki
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1426156540.454665.jpg40,8 KB · Wyświetleń: 51
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1426156611.366592.jpg31,4 KB · Wyświetleń: 47
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1426156628.890148.jpg25,3 KB · Wyświetleń: 50
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1426156675.555602.jpg21,9 KB · Wyświetleń: 50
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1426156710.671463.jpg32,8 KB · Wyświetleń: 46
lilka-1986
Kasik o ktorej wizyta ? Wiecie co u Olusi ? Dawno sie nie odzywala ...
kasik36
Genna dzieki Spradzalas priv?
Lilka wizyta na 15:4.
Agaawa juz moze tuli Piotrusia?
Lilka wizyta na 15:4.
Agaawa juz moze tuli Piotrusia?
Magda_7891
Agaawa, kciuki za Was
Fajne te fotki szczególnie ta ostatnia
Fajne te fotki szczególnie ta ostatnia
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Kotuska świetne zdjęcie
ja wstawiłam pralkę z ubrankami. Kurcze, nie wiedziałam, że tego tyle będzie. Do tego ręczniki, rożniki i inne, to za wodę przyjdzie w tym miesiącu niedopłata
ja wstawiłam pralkę z ubrankami. Kurcze, nie wiedziałam, że tego tyle będzie. Do tego ręczniki, rożniki i inne, to za wodę przyjdzie w tym miesiącu niedopłata
genna
Kotuska zdjęcie superasne brzuszek piekny masz
Anulla powiem ci ze nie jest tak źle z rachunkami za wodę ja uwielbiam sie islam w wodzie, ponporodzie to niemożliwe wiec woda leciała i leciała a do tego pranie
Młodego i wcale duzo wiecej nie wyszło, musisz sie przyzwyczaić bo pranie trzeba bedzie uskuteczniać często Pan Myszka ostatnio ma przezwisko starszy sikawkowy juz plieluszka prawe zmieniona a on sru nasikał jesCze przed założeniem pieluchy i to zazwycAj ubrankom tez sie dostaje a dzisiaj był komplet osrał sie na przewijały po zdjęciu pieluchy i nasikał na matkę dobrze ze w koszuli byłam :ap
Kasik jeszcze nie sprawdzalam priv zaraz to zrobię bo musze adres znaleść do wysyłki bo szykuje większy wypad na pocztę spokojnie na pewno wszystko dojdzie zanim urodzisz
Anulla powiem ci ze nie jest tak źle z rachunkami za wodę ja uwielbiam sie islam w wodzie, ponporodzie to niemożliwe wiec woda leciała i leciała a do tego pranie
Młodego i wcale duzo wiecej nie wyszło, musisz sie przyzwyczaić bo pranie trzeba bedzie uskuteczniać często Pan Myszka ostatnio ma przezwisko starszy sikawkowy juz plieluszka prawe zmieniona a on sru nasikał jesCze przed założeniem pieluchy i to zazwycAj ubrankom tez sie dostaje a dzisiaj był komplet osrał sie na przewijały po zdjęciu pieluchy i nasikał na matkę dobrze ze w koszuli byłam :ap
Kasik jeszcze nie sprawdzalam priv zaraz to zrobię bo musze adres znaleść do wysyłki bo szykuje większy wypad na pocztę spokojnie na pewno wszystko dojdzie zanim urodzisz
Ostatnia edycja:
U
Usunięty2
Gość
genna co to znaczy ze Ci wyciskali Frania?? na brzuch Ci naciskali czy jajk??
reklama
kasik36
U mojego doktorka jak zwykle opoznienie, jeszcze nie weszla pacjentka z 15:20 wiec troche sobie poczekam.