reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Joasia tez już od jakiegoś czasu budzę się z bólem brzucha - właśnie jak na okres. Lekarz w szpitalu powiedział ze to nie jest grozne, wszystko się tam zmienia i dlatego boli. Pamiętam też ze dziewczyny tu na forum tez często pisały o takim bólu wiec nie stresujmy się, wszystko ok :)

reklama
Dziewczyny ja tak ok. tyg temu przez pare dni czułam takie znajome pobolewanie w dole brzucha .... wiec to chyba normalne na tym etapie.

Kasik, to ja mam dokładnie to samo. Czasem ma wrazenie ze jak wstaje z łozka to mam w dole brzucha taki kamien. I jak sie przekrecam to tak powoli zeby tylko nie pociągnąc tam niczego za bardzo bo wtedy boli.

Smerfeta, co tam u Ciebie?
Jak się czujesz? Jak niunia? Podają Ci jakieś leki czy tylko kontrolują?

Kasik, śliczny brzuszek ;)

Magda dzięki, czuję się wypoczeta choć niedospana :) już prawie godzinę jestem pod ktg. Tylko kontrolują, żadnych leków nie dostaje. Wczoraj dowiedziałam się ze męża kuzyna żona tak samo leżała w szpitalu bo córcia była malutka. Córcia teraz chodzi już do 3 klasy i zawsze była bardzo wysoka w stosunku do rówieśników. Tylko ze szczuplutka kobitka. Uspokoiły mnie te wieści :-)

masz już zdjęcia z sesji zdjęciowej bo chyba tez byłaś prawda?

Smerfeta, dobrze że kontrolują to spokojniejsza jesteś. Zapewne niunia będzie długa i szczupła jak mamusia ;) Infinity też straszyli a malutka zdrowa się urodziła. Niedospana to dopiero będziesz hihihi jak mały cycek nie da ci spać w nocy ;) każda minuta na wagę złota :)
A sesję mieliśmy. Pani fotograf była u nas nawet dwa razy. Pierwszego dnia Zosia nie chciała współpracować ale drugiego już było super i mamy śliczne zdjęcia. Na razie tylko dwa a reszta za około 2 tyg.

reklama
Nasz króliczek

Załączniki

• uploadfromtaptalk1425882725734.jpg
    uploadfromtaptalk1425882725734.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 43
  • uploadfromtaptalk1425882938389.jpg
    uploadfromtaptalk1425882938389.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 44
Do góry