reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny polecaja do odkurzacza . Ja mam do ust fride i jak jest katar to slabo sobie radzi. Do oczyszczania codziennego jest ok. Milena nie wiem co to za spray ale takiemu malusxkowi mozna tylko sola fizjologiczna nawilzac i czysvic nosek.

Dzieki Smerfeta za pamięć:) ja juz psychicznie lepiej. Dzis z meźem mieliśmy dzien chichotow, cały spacer sie chichotalismy, bo juz glupawka:))

U nas nas dzis dzien pracowity. Wyganialismy synka. Po wczorajszym masażu szyjki dzisiejszy sex był bolacy. Ale i tak jeszcze sprzątanie, zakupy i do tego 3- godzinny spacer zaliczony. Jak wróciliśmy z meźem, to padlam trupem. Podobno usnęłam w minutę. Ja nie pamietam:)) a synuś nic - druga najładniejsza data minęła. Smutno troche. Moja mama nas rodziła 2 tyg po terminie i musieli wywoływać, nie chciałam wierzyć, ale wyglada na to, ze geny robią swoje i jak u mamy, tak tez bedzie u córki:)

Juz w domku :) Wytrzymalam 5,5 godziny wiec niezly wynik. W sumie moglabym dluzej ale rozsadek zwyciezyl :)
A to moj brzucholek z dzisiaj:
20150307_224026-1.jpg

Agaawa wierze, ze juz nie mozesz sie doczekac ale to juz niedlugo, nie znasz dnia ani godziny ;)

Załączniki

• 20150307_224026-1.jpg
    20150307_224026-1.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
Fajny brzusio Kasik36 :)
Wczoraj widziałam 5 dniowego synka znajomej na spacerze, 3400gr i wydawał sie taki malutki :)
Ja w czwartek mam kolejne usg, mam nadzieje ze wszystko ok.

Miłego dnia kobiet !!

Hej dziewczynki ;-)
Kasik brzusio śliczny, taka piłeczka.
Liska na pewno na USG bedzie wszystko dobrze ;-)
Agawaa coś ten Piotruś to uparciuch, ale juz na dniach sie zacznie. Moze z takiego zaskoczenia jak mnie :happy:

A my radzimy sobie coraz lepiej, juz kąpiele malutkiej tak bardzo mnie nie stresują :) . Zosia cycucha ciągnie na całego :-) , ale i tak musze odciągać bo szybko pokarm mi sie nabiera i piersi strasznie bolą. Dziś wybieramy sie na pierwszy spacerek, tak na 15 min i z dnia na dzien bedziemy zwiekszać czas :) . Moja waga wóciła juz do stanu sprzed ciąży, fajnie bo mogę sie ubierać w moje stare ciuszki....Aaaa i musimy sie pochwalić, byliśmy w piątek na sesji noworodkowej.Ale stresowala mnie ta sesja hihi, moj emek mowil ze az pani fotograf widziala moje zdenerwowanie.
Kochane wszystkiego dobrego dla Nas wszystkich w Dniu Kobiet, by nasi mężczyźni przez cały rok nosili nas na rękach :-)

Kasik slicznie wygladasz!

Montana ale jestescie dzielni, pewnie super rodzinką jestescie. A ty juz taka chuda laska:tak:

Ja sie juz nie nastawiam na nic. Raczej na wywoływanie niestety.

Milego dnia Kobiety!

Kasik ale zgrabny brzuszek. Mój to bańka-wstanka ;-)

Agaawa spoko, jeszcze dzień, dwa i nastanie ten dzień. Póki co korzystaj dalej ze spacerków, tym bardziej ze taką ładną pogodę mamy :-)

Montana jak będziesz miała fotki to pochwal się koniecznie :)

Liskka u Ciebie to drzewa już pewnie zielone? U nas jeszcze brak listków

Drogie Panie najlepszego Wam życzę! :-)

reklama
Do góry