reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny polecaja do odkurzacza . Ja mam do ust fride i jak jest katar to slabo sobie radzi. Do oczyszczania codziennego jest ok. Milena nie wiem co to za spray ale takiemu malusxkowi mozna tylko sola fizjologiczna nawilzac i czysvic nosek.

Dzieki Smerfeta za pamięć:) ja juz psychicznie lepiej. Dzis z meźem mieliśmy dzien chichotow, cały spacer sie chichotalismy, bo juz glupawka:))

U nas nas dzis dzien pracowity. Wyganialismy synka. Po wczorajszym masażu szyjki dzisiejszy sex był bolacy. Ale i tak jeszcze sprzątanie, zakupy i do tego 3- godzinny spacer zaliczony. Jak wróciliśmy z meźem, to padlam trupem. Podobno usnęłam w minutę. Ja nie pamietam:)) a synuś nic - druga najładniejsza data minęła. Smutno troche. Moja mama nas rodziła 2 tyg po terminie i musieli wywoływać, nie chciałam wierzyć, ale wyglada na to, ze geny robią swoje i jak u mamy, tak tez bedzie u córki:)

Juz w domku :) Wytrzymalam 5,5 godziny wiec niezly wynik. W sumie moglabym dluzej ale rozsadek zwyciezyl :)
A to moj brzucholek z dzisiaj:
20150307_224026-1.jpg

Agaawa wierze, ze juz nie mozesz sie doczekac ale to juz niedlugo, nie znasz dnia ani godziny ;)

Załączniki

• 20150307_224026-1.jpg
    20150307_224026-1.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
Fajny brzusio Kasik36 :)
Wczoraj widziałam 5 dniowego synka znajomej na spacerze, 3400gr i wydawał sie taki malutki :)
Ja w czwartek mam kolejne usg, mam nadzieje ze wszystko ok.

Miłego dnia kobiet !!

Hej dziewczynki ;-)
Kasik brzusio śliczny, taka piłeczka.
Liska na pewno na USG bedzie wszystko dobrze ;-)
Agawaa coś ten Piotruś to uparciuch, ale juz na dniach sie zacznie. Moze z takiego zaskoczenia jak mnie :happy:

A my radzimy sobie coraz lepiej, juz kąpiele malutkiej tak bardzo mnie nie stresują :) . Zosia cycucha ciągnie na całego :-) , ale i tak musze odciągać bo szybko pokarm mi sie nabiera i piersi strasznie bolą. Dziś wybieramy sie na pierwszy spacerek, tak na 15 min i z dnia na dzien bedziemy zwiekszać czas :) . Moja waga wóciła juz do stanu sprzed ciąży, fajnie bo mogę sie ubierać w moje stare ciuszki....Aaaa i musimy sie pochwalić, byliśmy w piątek na sesji noworodkowej.Ale stresowala mnie ta sesja hihi, moj emek mowil ze az pani fotograf widziala moje zdenerwowanie.
Kochane wszystkiego dobrego dla Nas wszystkich w Dniu Kobiet, by nasi mężczyźni przez cały rok nosili nas na rękach :-)

Kasik slicznie wygladasz!

Montana ale jestescie dzielni, pewnie super rodzinką jestescie. A ty juz taka chuda laska:tak:

Ja sie juz nie nastawiam na nic. Raczej na wywoływanie niestety.

Milego dnia Kobiety!

Kasik ale zgrabny brzuszek. Mój to bańka-wstanka ;-)

Agaawa spoko, jeszcze dzień, dwa i nastanie ten dzień. Póki co korzystaj dalej ze spacerków, tym bardziej ze taką ładną pogodę mamy :-)

Montana jak będziesz miała fotki to pochwal się koniecznie :)

Liskka u Ciebie to drzewa już pewnie zielone? U nas jeszcze brak listków

Drogie Panie najlepszego Wam życzę! :-)

reklama
Do góry