reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczynki najlepsze zyczenia z okazji Dnia Kobiet :) Tak sobie pomyslalam, ze nastepne piekne swieto przed nami to Dzien Matki :)

Liskka u nas dopiero przebisniegi kwitna ale widzialam dzisiaj, ze tulipany zaczynaja wychodzic :)

reklama
Spacerek zaliczony, mial trwać chwilunie, a trwał z 40 min tak przyjemnie na dworku, a i malutkiej się podobało bo spała cały czas :-)
Narazie dostaliśmy jedno zdjęcie, na resztę musimy cierpliwie poczekać;-):

Zosia.jpg

Załączniki

• Zosia.jpg
    Zosia.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 57
Kasik, bardzo fajny masz brzuszek. Sterydów nie bierzesz to od razu kształty piękne widac i tylko brzuszek rośnie. Super !

Montana, Zosieńka słodzinka !!!

Dziewczyny, a mi sie udało dzis zrobić sesje brzuszkową !!! Powiem Wam ze niby 3 h ale ledwo zyje !!! Jak dostane jakies foty to sie pochwale. Pozowałam sama, pozował sam brzuszek no i foty z M też są. Ciesze się że jednak sie udało !
Wczoraj jeszcze skręcilismy stojak pod kosz mojzesza i czuje, że jestem przygotowana. Teraz mam tydzien na wyciszenie emocji i moge witac mojego synka :tak:

Kotuska ja tez bym chciala zrobic sesje brzuszkowa ale nic fajnego w Elblagu nie znalazlam. Podpytam jutro dziewczyn w szkole rodzenia, moze kogos mi poleca. A Ty dawaj zdjecia kacika dzieciecego.

Kotuska a kiedy bedziesz miała foty?? bo ja juz na swoje czekam i czekam mam nadzieje ze dojda zanim urodze....
ja wcz w nocy myslałam ze sie zaczyna...obudziłam sie z lekkim bólem okresowym brzucha no ale przeszło...uf bo jeszcze niech posiedzi z 2 tygodnie chociaz....tak se wccz w nocy uzmysłowiłam ze to juz tuz tuz, az mnie poty oblały:)

Kasik, jutro foty powstawiam, i kącika i kosza-kołyski.

Joasia, to wiesz jak ja sie czułam jak mi lekarz dawal skierowanie-tez cała w panice ze jeszcze nie czas, ze jeszcze niech posiedzi.
Foty mają byc w tygodniu, bo wie ze rodze w next poniedziałek ;-)

Joasia, moja lekarz sama dzwoni do mnie codziennie, ale już jest na spokojnie. Mam sie nie stresowac. Mówiła mi ze przez ten tydzien jak cukry nawet bedą skakać do 150 to nic dziecku sie nie stanie. Biore 2 rodzaje insuliny. Rano długo działającą a potem 3 x dziennie do posilków taką krótką działającą. Cukry juz tak sie rozchwiały ze mam skrajne wyniki od 80 do 150 jedząc np. t samo dokładnie ! Teraz to sobie pozwoliłam na maxa i zjadłam obiad z frytkami w rest. i nawet do tego soczek pomaranczowy i cukier 200. Ale spoko teraz w tyg. juz tak sobie nie pozwole.Ciężko tez jest wyczuc ile dac insuliny, bo 2 razy dałam za dużo i nagle mi spadł cukier. A tego najbardziej boją sie lekarze, wiec wolą jednak te wyzsze wartosci.

reklama
Kotuska jeszcze tydzien dasz rade jakos wytrzymac z tymi cukrami! faktycznie Ci szaleja ale lepiej wieksze niz za niskie

Do góry