reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Smerfeta nie ma tv w pokoju? Myslalam, ze wszedzie juz sa bo to niezly biznes dla firmy, ktora je wstawia. A swoja droga ciekawe czy u mnie na polozniczym sa. Na ginekologii byly i na neurologii tez jak ojciec lezal wiec moze sa wszedzie.

Kasik na poloznictwie to na bank nie bedzie tv bo nie ma sie czasu przy bąbelku na tv ale na patologii to co innego :) u nas był i to za darmoszke w każdym pokoju :)
Kasik to juz ostatnie imprezki :)

Smerfeta to widzę ze SPA 5 gwiazdkowe masz :) niech cie wypiszczą do domq :) a jakie posiłki restauracja serwuje?
A odciągam fridą katarek :)
My jutro mamy isc do moich rodziców z okazji dnia kobiet, zobaczymy jak młody , dzisiaj juz lepiej , matka szybko zareagowała :)

Ostatnia edycja:
Genna a frida taka doustna? Nie wiem jaką kupić.
Co do serwowanych dań to bida. Śniadanie to liść sałaty, 1 jajko na twardo, troszkę masła i 3 kromki białego chleba. Obiad to zupa z dziwnymi kluchami (chyba mąkę słabo rozmieszali) z ziemniakami,marchwia i selerem. Drugie danie: pałka kurczaka,ziemniaki i surówka z białej kapusty. Kolacja: 3 kromki białego chleba z masłem i 3 plastrami gotowanej szynki. Jak na dietę dla ciężarnych to ubogo. Na szczęście nie mam apetytu, pewnie wynika to z zasiedzenia I braku spacerku na powietrzu

Smerfeta to widzę ze jadłospis to standard dla wszystkich szpitali w Polsce :p

Smerfeta frida Mam taka do buzi,( z aptekigemini) bałam sie jej , ze mu nos od środka wyciągnę :p ale idzie bardzo sprawnie nam :)

Impreza sie rozkreca, nawet zatanczylam jeden wolny taniec ;) Teraz wcinam pyszne ciasto z malinami.

Smerfeta menu calkiem niezle, nie narzekaj ;) Ja tez mam fride zwykla, znajomi polecali chociaz wyglada to nieciekawie ;)

reklama
Do góry