reklama
kasik36
Fanka BB :)
Kotuska pojemnik kupilam sterylny, zabezpieczony banderola.
kasik36
Kotuska jak doktorek kaze powtorzyc badanie to sprobuje Twojego sposobu.
A co tutaj tak cicho?
Smerfeta jak minal dzien w spa?
A co tutaj tak cicho?
Smerfeta jak minal dzien w spa?
smerfeta
Dzień doberek!
Dzień w spa nudny, ale w końcu mam czas na czytanie. Brakuje mi warzyw i owoców bo jak to zwykle w szpitalach nie serwują takich rarytasow. Dziś M musi znowu donieść
Dobrze że tu jestem bo mała rozleniwila się i bardzo słabo się rusza. W domu wpadalabym w panikę a tu ciągle monitoruja na ktg więc jestem spokojniejsza.
Genna mogę chodzić w piżamie i w dresiku
Miłej soboty dziewczyny!
Dzień w spa nudny, ale w końcu mam czas na czytanie. Brakuje mi warzyw i owoców bo jak to zwykle w szpitalach nie serwują takich rarytasow. Dziś M musi znowu donieść
Dobrze że tu jestem bo mała rozleniwila się i bardzo słabo się rusza. W domu wpadalabym w panikę a tu ciągle monitoruja na ktg więc jestem spokojniejsza.
Genna mogę chodzić w piżamie i w dresiku
Miłej soboty dziewczyny!
kasik36
Smerfeta czytaj, czytaj, korzystaj poki masz czas bo przy Alusi juz bedzie go znacznie mniej Na patologii chyba mozna miec pizame i dres, ja na ginekologii tez mialam. Tylko na polozniczym juz nie mozna.
genna
Smerfeta no to bądź dresem
I czytaj bo potem to juz oczy na zapałki
A u nas mimo kichania i mini Katarku , noc ładnie przespana , tylko 2 pobudki, nawet matka sie wyspala ojciec rano przebierał, jest weekend wie on przejmuje pałeczkę kupowa
Miłej soboty dziewuszki
I czytaj bo potem to juz oczy na zapałki
A u nas mimo kichania i mini Katarku , noc ładnie przespana , tylko 2 pobudki, nawet matka sie wyspala ojciec rano przebierał, jest weekend wie on przejmuje pałeczkę kupowa
Miłej soboty dziewuszki
kasik36
Mam zamiar isc dzisiaj na impreze z okazji Dnia Kobiet, ciekawe jak dlugo wytrzymam. Niby czuje sie ok ale siedzenie przy stole mnie meczy i od 3 dni lekko mi puchna kostki, nawet po nocy nie schodzi. No ale to juz chyba czas na takie dolegliwosci wiec nie narzekam
Dzień dobry
Ja dziś kiepsko się czuje. Wczoraj miałam trochę załatwień i dziś chyba maly odreagowuje. Leżę co wstanę to brzuch pobolewa i twardnieje. Juz nawet zaczęłam czytać o objawach zblizajacego się porodu od paru dni mam śluz ze musze wkładać wkładkę ale podobno tak może tak byc nawet 3 tygodnie przed porodem. Jutro do mamy na dzień kobiet.
Ja dziś kiepsko się czuje. Wczoraj miałam trochę załatwień i dziś chyba maly odreagowuje. Leżę co wstanę to brzuch pobolewa i twardnieje. Juz nawet zaczęłam czytać o objawach zblizajacego się porodu od paru dni mam śluz ze musze wkładać wkładkę ale podobno tak może tak byc nawet 3 tygodnie przed porodem. Jutro do mamy na dzień kobiet.
reklama
smerfeta
Milena a masz już wszystko gotowe na przywitanie synka? Łóżeczko stoi?
Kasik zazdraszczam imprezki baw się dobrze i najedz pyszności
Genna widzę mamuska ze dobrze sobie radzisz. Czym odciagasz katarek?
Agaawa jak samopoczucie? Lepiej już?
Kasik zazdraszczam imprezki baw się dobrze i najedz pyszności
Genna widzę mamuska ze dobrze sobie radzisz. Czym odciagasz katarek?
Agaawa jak samopoczucie? Lepiej już?