reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kasik, a to nie szkodzi że sterylny. ja zawsze wyparzam i nie mam problemów z wynikiem. Spróbuj, moze akurat tez u Ciebie tak sie dzieje.

Dzień doberek!
Dzień w spa nudny, ale w końcu mam czas na czytanie. Brakuje mi warzyw i owoców bo jak to zwykle w szpitalach nie serwują takich rarytasow. Dziś M musi znowu donieść :)
Dobrze że tu jestem bo mała rozleniwila się i bardzo słabo się rusza. W domu wpadalabym w panikę a tu ciągle monitoruja na ktg więc jestem spokojniejsza.

Genna mogę chodzić w piżamie i w dresiku :)

Miłej soboty dziewczyny!

Smerfeta czytaj, czytaj, korzystaj poki masz czas bo przy Alusi juz bedzie go znacznie mniej ;) Na patologii chyba mozna miec pizame i dres, ja na ginekologii tez mialam. Tylko na polozniczym juz nie mozna.

Smerfeta no to bądź dresem :)
I czytaj bo potem to juz oczy na zapałki :)
A u nas mimo kichania i mini Katarku , noc ładnie przespana , tylko 2 pobudki, nawet matka sie wyspala :) ojciec rano przebierał, jest weekend wie on przejmuje pałeczkę kupowa:p
Miłej soboty dziewuszki :)

Mam zamiar isc dzisiaj na impreze z okazji Dnia Kobiet, ciekawe jak dlugo wytrzymam. Niby czuje sie ok ale siedzenie przy stole mnie meczy i od 3 dni lekko mi puchna kostki, nawet po nocy nie schodzi. No ale to juz chyba czas na takie dolegliwosci wiec nie narzekam :)

Dzień dobry
Ja dziś kiepsko się czuje. Wczoraj miałam trochę załatwień i dziś chyba maly odreagowuje. Leżę co wstanę to brzuch pobolewa i twardnieje. Juz nawet zaczęłam czytać o objawach zblizajacego się porodu :p od paru dni mam śluz ze musze wkładać wkładkę ale podobno tak może tak byc nawet 3 tygodnie przed porodem. Jutro do mamy na dzień kobiet.

reklama
Milena a masz już wszystko gotowe na przywitanie synka? Łóżeczko stoi?

Kasik zazdraszczam imprezki :) baw się dobrze i najedz pyszności :)

Genna widzę mamuska ze dobrze sobie radzisz. Czym odciagasz katarek?

Agaawa jak samopoczucie? Lepiej już?

Do góry