reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kasik, a to nie szkodzi że sterylny. ja zawsze wyparzam i nie mam problemów z wynikiem. Spróbuj, moze akurat tez u Ciebie tak sie dzieje.

Dzień doberek!
Dzień w spa nudny, ale w końcu mam czas na czytanie. Brakuje mi warzyw i owoców bo jak to zwykle w szpitalach nie serwują takich rarytasow. Dziś M musi znowu donieść :)
Dobrze że tu jestem bo mała rozleniwila się i bardzo słabo się rusza. W domu wpadalabym w panikę a tu ciągle monitoruja na ktg więc jestem spokojniejsza.

Genna mogę chodzić w piżamie i w dresiku :)

Miłej soboty dziewczyny!

Smerfeta czytaj, czytaj, korzystaj poki masz czas bo przy Alusi juz bedzie go znacznie mniej ;) Na patologii chyba mozna miec pizame i dres, ja na ginekologii tez mialam. Tylko na polozniczym juz nie mozna.

Smerfeta no to bądź dresem :)
I czytaj bo potem to juz oczy na zapałki :)
A u nas mimo kichania i mini Katarku , noc ładnie przespana , tylko 2 pobudki, nawet matka sie wyspala :) ojciec rano przebierał, jest weekend wie on przejmuje pałeczkę kupowa:p
Miłej soboty dziewuszki :)

Mam zamiar isc dzisiaj na impreze z okazji Dnia Kobiet, ciekawe jak dlugo wytrzymam. Niby czuje sie ok ale siedzenie przy stole mnie meczy i od 3 dni lekko mi puchna kostki, nawet po nocy nie schodzi. No ale to juz chyba czas na takie dolegliwosci wiec nie narzekam :)

Dzień dobry
Ja dziś kiepsko się czuje. Wczoraj miałam trochę załatwień i dziś chyba maly odreagowuje. Leżę co wstanę to brzuch pobolewa i twardnieje. Juz nawet zaczęłam czytać o objawach zblizajacego się porodu :p od paru dni mam śluz ze musze wkładać wkładkę ale podobno tak może tak byc nawet 3 tygodnie przed porodem. Jutro do mamy na dzień kobiet.

reklama
Milena a masz już wszystko gotowe na przywitanie synka? Łóżeczko stoi?

Kasik zazdraszczam imprezki :) baw się dobrze i najedz pyszności :)

Genna widzę mamuska ze dobrze sobie radzisz. Czym odciagasz katarek?

Agaawa jak samopoczucie? Lepiej już?

Do góry