reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Genna rozpoczelam dziś 37 tc. Póki co moja mniejsza od Frania. Franiu ładnie rośnie, buziaki dla niego z okazji miesiecznicy :)

Kasik, Kotuska pokój mam pełny, tj jesteśmy w 4 baby. Dwie z takim samym problemem, trzecia najmłodsza z toxo. Te z niedowaga też długo się starały, też są z Gamety więc mówimy tym samym językiem ;-)
Kotuska dziewczyny z cukrzycą zauważyłam ze są w innym pokoju :-/

Anulla ja nawet nie zdążyłam złożyć łóżeczka :( ale oprócz tego wszystko mam :)

A co do warunków to szału nie ma. Prysznice wspólne, bez kotar, toalety tez w korytarzu ale tego trzeba się spodziewać po Gdańskich szpitalach

Ostatnia edycja:
reklama
Smerfeta nie ma to jak wspoltowarzyszki niedoli ;) usta sie pewnie nie zamykaja ;) Ja ostatnio dopytalam ile jest prysznicow na polozniczym w Elblagu i dowiedzialam sie, ze jest .......... jeden! A lozek 22, wyobrazasz sobie? To jest dopiero masakra. Odpoczywaj i tucz Alusie,
za tydzien juz bedzie donoszona :)

Genna nie strasz to według twojej ciąży ja za tydzień też mogę być juz rozpakowana :)
Franio jest słodki.
Przypomina Kiciusia Pole z watku iui

Smerfeta ty liczysz tygodnie z miesiączki czy z transferu bo z tego co pamiętam to mialas transfer tydzień później niz ja a ja zaczynam 37 tc we wtorek.
A pierwszy dzień miesiączki miałam 25.06 i z tego mi dr wylicza.

Kotuska korzystam z własnego neta. Jakieś Wi-Fi jest ale nie wiem czy udostępniają hasło

Milena ja naturals, ostatni dzień mies był 25.06 i wszystkie kalkulatory pokazują mi ze w czwartek zaczynam nowy tydz. Ja tam nie wdaje się w szczegóły :) tutaj też mi wpisują już 37 tc, ale tak jakby skończony mam 36 tc i do porodu beda podawac ze mam 36

Milena ja nie straszę :) hihi straszna to ja nie jestem chyba :)
smerfeta no to luxus masz :) przynajmniej na korytarzu nie leżysz i nie oglądają cie wszyscy odwiedzający :)
Kasik co ty mówisz? 1 Łazienka ? Boshe to u mnie był wręcz luksus!!!!! W koncu byłam w SPA :)

reklama
anulla a co to znaczy że nospa działa relaksująco na macicę i maleństwo ? Kurcze ja prawie całą ciążę biorę i lekarz nic mi nie mówił o takich działaniach. A maluszek słuszną wagę ma :tak:ja wizyte w przyszłym tyg mam i bardzo jestem ciekawa jak tam moja dziewczynka wagowo wygląda,
genna a ty może masz pas poporodowy ? Pytam bo szwagierka mówiła żebym sobie kupiła i tydzień po porodzie mogę już używać, a że ty świeżo upieczona mama to dlatego ciebie pytam, ale może inne dziewczyny wiedzą jaki polecić ;-)

Do góry