reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kasik mialam nadzieję ze napiszesz dziewczynom :)

Agaawa to faktycznie super pomiary. Nie martw się o nic, ważne by synek był zdrowy, nic więcej nie jest ważne. To już drugorzędne jak wykarmimy dzieci, przecież nie damy im umrzeć z głodu ;) Położna mierzyła mi biodra i niby da się urodzić sn ale nie jest kolorowo pod tym względem, ale dla mnie to juz nie ważne, oby tylko Ala cała i zdrowa do nas przyszła

póki co robili mi ktg, pobrali posiew i nic więcej nie wiem. Pobede tu ok 3 do 6 dni i w takim tyg ciąży myśli się raczej o rozwiązaniu ciąży niż o jakiś działaniach. Tylko to usłyszałam i pewnie już nic więcej dziś nie usłyszę

Kasik na moim papierku z grupą krwi brakowało jakiejś pieczątki i nie uznali mi jej w szpitalu. Jak widać jednak opłaciło się przyjechać tu ponownie na badanie bo przy okazji przypomniałam się na izbie przyjęć :)

Dzięki za kciuki wszelakie!

reklama
Smerfeta, to na to wychodzi, że potrzymają Cię do 37tc i potem przytulisz córcię :-)

a ja jeszcze widziałam na usg zaciśniętą piąstkę mojej córci. Mogłam paluszki policzyć. Niesamowite :)

Anulla super, ze lekarz Cie uspokoil :)

Smerfeta przebadaja Was ze wszystkich stron i to za free wiec nie ma tego zlego ;) Kurcze ja mam tylko ksero badania z grupa krwi, nie mam pojecia dlaczego nie mam oryginalu. Ciekawe czy przyjma mi ksero.

Kasik teraz tez dostałam ksero i dlatego ze to wynik z ich labo to im odpowiada, a oryginału z pieczatkami ze szpitala z Łodzi nie przyjęli

Anulla dokładnie, sposób porodu jeszcze z 5 razy się zmieni. Fajnie tak zobaczyć małą rączkę na usg :)

U nas w szkole rodzenia mowili, ze musi byc wynik a nie np wpis w karcie ciazy ale nie mowili nic o oryginale. Musze pogrzebac w papierach, moze znajde gdzies oryginal. Wydaje mi sie, ze to wydruk z netu ale nie z Invicty tylko z labo w Elblagu wiec tam nie ma archiwum.

Smerfeta jak warunki w szpitalu? Towarzystwo masz fajne?

Smerfeta, to trzymaj dla mnie miejsce, jade jutro i zobaczymy czy mnie przyjmą. Ogólnie mają pełno ? Masz na sali jakąs z cukrzycą? Wybadaj co z takimi robią, czego się moge spodziewac ;-)

Kotuska, myślę, że przez tydzień będą chcieli jakoś unormować Twoje cukry i potrzymać Cię w dwupaku. Jeśli im się nie uda, to cc.
To kwietniówki zaczynają szybciej się wykruszać :confused2:

reklama
Do góry