reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kasik mialam nadzieję ze napiszesz dziewczynom :)

Agaawa to faktycznie super pomiary. Nie martw się o nic, ważne by synek był zdrowy, nic więcej nie jest ważne. To już drugorzędne jak wykarmimy dzieci, przecież nie damy im umrzeć z głodu ;) Położna mierzyła mi biodra i niby da się urodzić sn ale nie jest kolorowo pod tym względem, ale dla mnie to juz nie ważne, oby tylko Ala cała i zdrowa do nas przyszła

póki co robili mi ktg, pobrali posiew i nic więcej nie wiem. Pobede tu ok 3 do 6 dni i w takim tyg ciąży myśli się raczej o rozwiązaniu ciąży niż o jakiś działaniach. Tylko to usłyszałam i pewnie już nic więcej dziś nie usłyszę

Kasik na moim papierku z grupą krwi brakowało jakiejś pieczątki i nie uznali mi jej w szpitalu. Jak widać jednak opłaciło się przyjechać tu ponownie na badanie bo przy okazji przypomniałam się na izbie przyjęć :)

Dzięki za kciuki wszelakie!

reklama
Smerfeta, to na to wychodzi, że potrzymają Cię do 37tc i potem przytulisz córcię :-)

a ja jeszcze widziałam na usg zaciśniętą piąstkę mojej córci. Mogłam paluszki policzyć. Niesamowite :)

Anulla super, ze lekarz Cie uspokoil :)

Smerfeta przebadaja Was ze wszystkich stron i to za free wiec nie ma tego zlego ;) Kurcze ja mam tylko ksero badania z grupa krwi, nie mam pojecia dlaczego nie mam oryginalu. Ciekawe czy przyjma mi ksero.

Kasik teraz tez dostałam ksero i dlatego ze to wynik z ich labo to im odpowiada, a oryginału z pieczatkami ze szpitala z Łodzi nie przyjęli

Anulla dokładnie, sposób porodu jeszcze z 5 razy się zmieni. Fajnie tak zobaczyć małą rączkę na usg :)

U nas w szkole rodzenia mowili, ze musi byc wynik a nie np wpis w karcie ciazy ale nie mowili nic o oryginale. Musze pogrzebac w papierach, moze znajde gdzies oryginal. Wydaje mi sie, ze to wydruk z netu ale nie z Invicty tylko z labo w Elblagu wiec tam nie ma archiwum.

Smerfeta jak warunki w szpitalu? Towarzystwo masz fajne?

Smerfeta, to trzymaj dla mnie miejsce, jade jutro i zobaczymy czy mnie przyjmą. Ogólnie mają pełno ? Masz na sali jakąs z cukrzycą? Wybadaj co z takimi robią, czego się moge spodziewac ;-)

Kotuska, myślę, że przez tydzień będą chcieli jakoś unormować Twoje cukry i potrzymać Cię w dwupaku. Jeśli im się nie uda, to cc.
To kwietniówki zaczynają szybciej się wykruszać :confused2:

reklama
Do góry