Cos sypią sie nasze ciężarówki , chyba ja zapoczatkowalam fatum szpitalne
przepraszam dziewczynki
Smerfeta Franio urodził sie w 37t3d ciazy i ważył 2640 , wiec nie było tak złe ale w szpitalu nastraszyli
i przez to wędrujemy teraz po lekarzach
a 2 dni przed porodem wg USG miał
Miec 3kg bez kilku gram .
U nasz w szpitalu przyjmowali wsYstkie kobitki i dlatego leżało sie na korytarzu :/ ale wiem ze inny szpital u mnie potrafił odsyłać , straszne to ze nawet u was na porodówke nie przyjmują .
Smerfeta 3maj sie dzielnie patologii , porodówka jest feeeee
A napisz mi ktory tc masz dokładnie bo nie wieże suwaczków na telefonie .
3 mam kciuki za ciebie i Ale !!!!!!!
Kotuska mam nadzieje ze przyjmą cie jutro do sPItala i bedzies pod stałą opieka no i mam nadzieje ze smerfeta bedzie trzymała ci miejsce
Agawaa plany planami a widzisz co sie ostatnio dzieje :/ kocham wylać myślenie !!!! Bo inaczej zwarjujesz . Ja miałam myśleli ze kurczę chce SN a pewnie na koncu i tak mi zrobią CC i prawie wykrakalam bo młodemu spadalo tętno i nie pamietam za duzo ale moj M opowiadał ze położna biegła szybko jakos wynik zrobic i az przybiegł dodatkowy lekarz do porodu !!!!! Szok normalnie a ja w ogóle tego nie pamietalam ze był dodatkowy lekarz :/ wiec Agawa co ma byc to bedzie najwazniejsze żebyś miała przy sobie M albo zaufaną osobę bo jak sie okazuje nie koniecznie bedziesz wszystko pamietać :/
A my dzisiaj mieliśmy wyprawę z panem myszka sam na sam
Do okulisty , matka podołała zadaniu
nawet nie jestem zmęczona
musimy wróci jeszcze w maju na powtórne badanie ale jak narazie wszystko dobrze.
Dzisiaj pan myszka kończy miesiac
był nawet tort ze świeczką , przyjechali dziadkowie
a babcia pomogła kompac , no prawie sama wykapala ja tylko główkę mi umylam
u nas nie ma przyjeżdzania na zwiedzanie , trzeba cos zrobic , no przebrać pieluchę
Buziaczki dla e-cioć od Frania