Kotuska napatrzylam Sie trochę na patologii i tak jak Kasik pisze najpierw bedą próbowali unormowac , ale odrazu mowię szpitalna dieta cukrzycowa szału nie robi

zalecane dożywianie sie odpowiednie

dla dziecka rzeczy nie bierz , przygotuj o w razie co mam dowiezie

bedą dzieli cie trzymać do 38 tyg pod kontrola o zaraz w pierwszym dniu zrobią CC
Smerfeta pamiętaj ze na obchodzie trzeba sie zaprezentować wiec nawet u nas piżamy 2czesxiowej nie mozna było miec , ja miałam ale z długą koszulą wiec na obchod gacie w dół

i nie bierz nic dla dziecka, dla siebie po porodzie tez nic , M lub ktos dowiezie . Bedą chcieli cie poobsereowac i bedą dawali ci "orężadke" tako specjalny napój ktory powoduje wymuszony wzrost dziecka , mozna tezy to brać w domq w w szpitalu jak sie oszczędzasz i leżysz to lepiej działa, jedna dziewczyna miała za mały płód co do wieku ciazy i to brała , wzięli ją w 36 tyg na rozwiazanie ale dlatego ze ciśnienie jej szalało wiec spokojnie kochana, jest szansa ze wyjdziesz jeszcze do domq
A co z okulistą bo chyba cos mi umknęło ?
Agawa ale Masz uparciucha w brzuchu

Piotruś czeka poprostu az tata z delegacji wróci
My dIsiaj byliśmy u neurologa i wsYstko z młodym ok troje na wyrost szpital stwierdził hipotrofią wewnątrzmaciczną bo neurolog stwierdził ze dobrE ważył wiec chyba woleli sie zabezpieczyć ze wywołali poród szybciej niz planowane, jutro czeka nas okulista a w maju poradnia audiofoniczna , to i tak super termin bo gdIe indziej np do okulisty dziecięcego terminu na przyszły rok a do neurologa były na lipiec

no
Masakra i weź skontroluj noworodka w wieku 6 miesięcy .
pan myszka jutro kończy miesiac

kiedy tobzleciało
A wiecie ze ja jeszxze mAm Ślady na rękach po wenflonie po szpitalu?!?! Kurde juz miesiac !!!!!
Dobranoc dziewuszki