reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Agaawa mi tylko przykro się zrobiło bo nie sądziłam ze ta osoba jest zdolna do tego. Dziś mialam też taka jskby ocenę pracownika, ale gornolotne frazesy słuchałam tylko na pół gwizdka a mężowi pokazywałam jak w tym czasie Ala skakała w brzuchu ;-) i tak wrócę do pracy do zupełnie innej rzeczywistości, a oni niech sami się spinaja ;-)

Jakby co, jutrzejszy data tez mi się podoba - imieniny mojego taty ;)

Skreciliśmy wczoraj mebel który wykorzystamy też do kąpania i wg mnie ta półka dla mnie jest ciut za wysoka, jak się położy wanienkę to może mi być nie wygodnie kąpać. Mój M wyższy więc dla niego ok...
Zaczynam szkołe rodzenia w poniedziałek :-)
Wasze dziecia też się tak wypinają? lisek jak wypnie pupę to na brzuchu robi się pagórek :) Jak dotykam ręką to czuje czasem jego nożkę , super uczucie , jeszcze 10 tygodni i będziemy go tulić

Moje dzieko ma już 19 mm, serduszko biję dobrze, dr nie dał posłuchać. Widać różnice między jego sprzętem a jakim dysponowali w klinice. Wczorajsze zdjęcie jest bardzo słabo widoczne a z przed tygodnia dokladnie widac centymetrowy zarodek. Jutro jadę na badania z krwi.Wizytę mam za dwa tygodnie a za 3 prenatalne:tak:
chyba moge pomału cieszyć się bardziej, ale jeszcze te minimum 4 tyg zwiekszonego ryzyka...

Gizas piekne wieści. Trzymam dalej kciuki. &&&&&&

Smerfeta no u mnie identyko sytuacja, ja znowu sie nie spodziewałam, ze moj ze moj szef tak sie zachowa. Ale w sumie nie jestem zdziwiona, bo on jest zakochany w tej dziewczynie, bo to była modelka i on sie ślini za kazdym razem jak ją widzi. A ona jest całkowicie niekompetentna, ale za to ma piekny PR. Zycie......

GizaS, gratuluję 19mm szczęścia :-). Niech rośnie sobie dalej zdrowo i teraz na każdym usg przeżyjesz szok jak jest coraz większe, a na prenatalnych to już zobaczysz malutkiego człowieczka :-)

Smerfeta, Agaawa, to niesprawiedliwe co Was spotkało z pracą, no ale takie jest niesprawiedliwe życie. Ja już się przyzwyczaiłam do tego. Moja poprzednia kierowniczka była taka, że ja z koleżanką zasuwałyśmy i robiłyśmy wszystko za innych, a dostawałyśmy najmniej kasy. Teraz zmienił się kierownik, no ale mnie nie ma, więc nie wiem jak będzie jak wrócę, ale z tego co słyszałam jest lepiej.

Liskka, moja to już troszkę mniej kopie, tylko jak kopnie to od razu gwiazdki się pojawiają :-D. Ale za to się wypina cały czas. I to przeważnie po lewej stronie. Czasami to mnie boli jak nie wiem jak wypina albo rączke, albo pupcię. Nie dotykam brzucha, więc nie potrafię wyczuć co dokładnie. I takie wybrzuszenia pojawiają się na brzuchu. Niesamowite. Jak się rusza, to cały brzuch chodzi, jakby obcy był w brzuchu :laugh2:

Olusia i Aisa79, co tam u Was? Nic sie Nie odzywajcie :) jak tam wasze bąble ?

Anulla28, moj chyba ćwiczy jogę, przeciąga sie na wszystkie strony a najbardziej na lewa ...

Liskka, no moja przeważnie też na lewą. I chyba coś mi uciska, bo mam dalej te bóle z którymi trafiłam do szpitala, tylko w dużo mniejszym stopniu. A mała moja uparta i za nic nie chce na prawą stronę się przenieść. Tylko czasami. Jutro mam wizytę, ciekawe ile już waży :)

Cześć!
U mnie niestety niewesolo. Mała prawie nic nie przybrała na wadze. Lekarz odeslal mnie do szpitala ale nie przyjęli mnie bo brak miejsc. Jedyne dobre to to, że wszystkie przepływy są ok, łożysko też, wszystko niby idealnie ale mała nie rośnie. Byłam badana bardzo szczegółowo w klinice, później w szpitalu. Do szpitala przyjmą mnie 10 lub 11 marca. Póki co codziennie będę robić ktg - to z zalecenia mojego dr. Mówi ze mogę czekać na przyjęcie. Dobrze że mała się rusza bo już bym zwariowala.

reklama
o kurczę no to rzeczywiście nie wesoło. A mówił od czego to moze być? Dobrze, że przepływy są ok i czujesz ruchy. Na szczęście będziesz miała codziennie ktg. No cóż jeśli musisz to pójdziesz do szpitala, zawsze będziesz pod opieką lekarzy i malutką trochę "podtuczą".

Do góry