genna
Fanka BB :)
Lisska duża walizka? To jest ta mała co mozna wsiąść do samolotu jako podrozną!! Kobitki w szpitalu miały takie średniawe i w szoku byłam
Kasik spokojnie dasz radę dojechać do szpitala, pamiętasz jak Pole jechała z Gdańska do Warszawy rodzić?
Smerfeta to twoje (nie) widzenie to juz nie przelewki kochana !!! Uważaj na siebie i nie bój sie prosić o pomoc , tata na pewneo szczęśliwy se moze córeczce pomoc
Kotuska bidulko juz niedługo, w szpitalu jak cos bezpieczniej
mimo iz nudno i wiadomo co swoje łóżeczko to swoje
pewnie bedą chcieli szybciej wyciągnąć malenstwo w twoim przypadku , tak przynajmniej było u mnie na patologii jak zaobserwowałam .
Co do pieluch , my zuzylismy. Juz 3 paczki 1 belli z tym wycięciem na pępuszek i trochę 1 pampersow białych i te drugie mimo iz na opakowaniu waga taka sama na obydwóch to pampersy białe wypadają większe i Franio często osikany i cocheila rzeczy do zmiany , wiec poszły w odstawke i kupiłam dzisiaj kolejną paczkę happy belli 1, niestety rozmiar 2 happy jeszcze za duze , a mamy juz 3 mega paki bo dostalismy . Chusteczek to chyba 7 paczek juz zużyłam , najwiecej na początku idzie , przy smółce, i jak mocno przyklejona kupa jest
a używam w tej chwili Kindii, mam tez chusteczki Jelpa bo sa bardzo mokre i nazywam je do zadań specjalnych czyli na przyschnietą kupę
ale one tylko w małych opakowaniach dostępne . Musze uprobowac chusteczek pampersa (białe ) moze sa tez tak mokre.
Mamy kosz na zużyte pieluchy TOmmy tippee i jest boski
nie śmierdzi kupą w domq a brudy w jednym Miejscu
kupiłam za 59 zł a normalnie 99zl z wkładem wiec promocja super 
Kasik spokojnie dasz radę dojechać do szpitala, pamiętasz jak Pole jechała z Gdańska do Warszawy rodzić?
Smerfeta to twoje (nie) widzenie to juz nie przelewki kochana !!! Uważaj na siebie i nie bój sie prosić o pomoc , tata na pewneo szczęśliwy se moze córeczce pomoc
Kotuska bidulko juz niedługo, w szpitalu jak cos bezpieczniej
Co do pieluch , my zuzylismy. Juz 3 paczki 1 belli z tym wycięciem na pępuszek i trochę 1 pampersow białych i te drugie mimo iz na opakowaniu waga taka sama na obydwóch to pampersy białe wypadają większe i Franio często osikany i cocheila rzeczy do zmiany , wiec poszły w odstawke i kupiłam dzisiaj kolejną paczkę happy belli 1, niestety rozmiar 2 happy jeszcze za duze , a mamy juz 3 mega paki bo dostalismy . Chusteczek to chyba 7 paczek juz zużyłam , najwiecej na początku idzie , przy smółce, i jak mocno przyklejona kupa jest
Mamy kosz na zużyte pieluchy TOmmy tippee i jest boski