reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja do pupy uzywam tylko linomagu od poczatku. I nigdy odparzenia nie bylo. Raz posmarowalam sudocremem to po nim miala czerwona pupe. Pampersy tez dady uzywam ale my juz 4 :-) chusteczki nqjbardxiej podchodza mi biedronkowe fitti niebieskie.

reklama
Lilka widzisz jednak coś prawdy jest w tym sudocremie. Kupilam ale myślę ze go nie będę używać. O linomagie tez słyszałam ze fajny. Ten na zime na buzke tez podobno fajny ale ja nie kupowałam bo w kwietniu niczym wyjdziemy to już kremu na mrozy nie będziemy używać, chyba :)

Ja chcialam uzywac sudocrem i nawet kupilam wielki sloik tego mazidla. A na liscie rzeczy do szpitala mialam wlasnie linomag i sie bardzo sprawdzil. Tym bardziej ze ja rodzilam w te najgorsze upaly...

Milena ja wlasnie bez namyslu kupilam krem na kazda pogode ale moze przyda sie na kolejna zime, ma dlugi okres waznosci ;)

Lilka ja tez kupilam najwieksze opakowanie sudokremu, znajomi uzywali do kazdego przewijania wiec myslalam, ze tego duzo idzie. Wstrzymam sie ze stosowaniem i otworze dopiero jak bedzie taka potrzeba.

A pojemniki maja fajne w auchanie i w leroy marlin tez je widziałam i chyba w realu i zakupiłam. sa w 3 lub 4 rozmiarach i kilku kolorach.

Kupilam tez jeden taki a la wiklinowy z pokrywką

A sudocream kupiłam zanim dowiedziałam się że wcale nie jest taki super :/

Załączniki

• 1425165386371.jpg
    1425165386371.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry