reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Anulla, a ja dzis miałam odwrotną sytuacje do Twojej. Kurier przyniósł wyprawke do łozeczka, łącznie ze stelazem do baldachimu. Paczka nie była cieżka, moze miała ze 3 kg- a on mi ja postawił na przedpokoju i sie pyta czy gdzie mi nie przeniesc. I jeszcze mówił ze pewnie jakis becik dla maluszka i sie usmiechał że myslałam ze sie chce na kawe wepchac hahaha.

reklama
Montana kciuki oby to oczekiwanie już sie skończyło :)
Mało sie udzielam ale Was podczytuję. Coraz mi trudniej i ciężej wszystko robic i jak cos zrobię w domu to potem nawet pisać mi sie nie chce :)

Gratuluje przy okazji mamuskom :) tez chce takie cudo!!!! No dobra moja niech jeszcze sie podpasie :)

Co do wagi to moja niunia w 29t4d ważyła 1875g. Dr przewiduje kluseczke około 3800g.

W przyszła sobotę kończę szkole rodzenia. Zajęcia sa bezpłatne w prywatnej przychodni mojego dr także miły gest z jego strony.

Co do brzuszków to jestem w szoku!!!! Czy ja jedna jedyna mam wielki brzuchol??? Wstawie potem jak przypozuje :)

Wczoraj przejrzałam darowane ciuszki. Boże sam róż !!!! A obiecałam sobie ze różowym mówimy nie! Ale nie będę wybrzydzać bo potem zawsze okazuje sie ze wszystko sie przyda także pierwsza pralka poszła bo podobno lepiej jak ciuszki wyprane poleza w domu a i ja będę miała głowę spokojniejsza :)

Kucze dziewczyny jeszcze miesiąc i kwietniowki dadzą czadu!!!!

A oto mój brzuchol ImageUploadedByForum BabyBoom1424939934.965437.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1424939947.986284.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1424939934.965437.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1424939934.965437.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 65
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1424939947.986284.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1424939947.986284.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 56
Hania ale piekny brzuszek! Całkiem spory jest, ale sliczny.

Na pociechę Ci powiem, ze moj Piotruś bedzie chodził w jednym różowym pięknym welurowym spiochu z czerwonymi sercami. Bo taki przepiękny kupiłam jak myślałam, ze bedzie Majeczka! A jest taki cudny, ze go nie oddam. Moze tylko do ludzi go nie bede ubierać:))

ja ja w wannie jestem, zaraz ide na ktg i jeszcze do marketu dzisiaj, ostatnie zakupy zrobić.

Montana &&&&&&&&& coś sie nie odzywasz, pewnie małą Zosinkę juz tulisz!

reklama
Do góry