reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kiki, gratulacje , cudowne wieści !!:) do zobaczenia wkrótce na tym wątku .

Anulla28, mam nadzieje ze dołącza ciężarówki ktore maja terminy po nas bo jak sie rozpakuja kwietniowki to juz my bedziemy tutaj tylko pisać ..

Fura zamówiona :) wreszcie jakiś konkretny i potrzebny (jak to mowi moj M )zakup.

Miłej soboty ! :)

Ostatnia edycja:
Kiki, gratulacje! :D

Liskka, udanych zakupów ;) najważniejsze to dobrze męża nastawić :)

My dzisiaj robimy pępkowe ;)
Niunia skończyłam właśnie dwa tygodnie :) Wczoraj pierwszy raz się werandowała i świeże powietrze bardzo jej przypadło do gustu ;) jeszcze trochę i pierwszy spacerek zaliczymy :)

Miłej soboty!

Wczoraj w innym sklepie oglądaliśmy kocyk który bardzo mi sie kiedyś spodobał ale baba była koszmarna, nie pozwoliła go dotknąć , przez worek chciała żebym sobie obejrzała. Miała nawet problem zeby go wyciągnąć i rozłożyć . Wyszliśmy stamtąd i juz raczej nie wrócimy.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki ale tu cisza od wczoraj :-p

Magda jak tam pępkowe? Powiem Ci że jak dalaś zdjęcie na FB z męzem obok choinki to Zosieńka to caly Twój mąż :-)

Liska a to Ci wredne babsko, zamiast zachęcić do zakupu to jeszcze denerwuje. Ja też zazwyczaj przed kupnem czegoś musze wyciągnąc, podotykać, zaś mój męzulek zawsze mówi ze przesadzam :sorry2:

Medalikara jak sie czujesz? Masz jakieś objawy że zbliża się ta ważna godzina??

Moja Zosia dziś śpioszka i śpioszka, przed chwilą dopiero sie poruszała, a tak to robi sobie prawdziwą leniwą niedzielę. Ale ona tak ma nieraz potrafi tak sie ruszać ze mam wrażenie ze cce przez pępuś wyjść a innym razem leniuszek z niej :D

Ostatnia edycja:
Montana, pępkowe udane ;) kaca mają więc było dobrze hahahaha :)
Wszyscy mówią że Zosia do taty podobna ;) nawet grupę krwi ma taty [emoji14]

Magda jak jest kac znaczy, ze sie udalo ;)

A to moj brzucholek dzisiaj :) Sukienka ma fajny zamek blyskawiczny pod brzuchem, fajnie byloby miec cos takiego na brzuchu, zeby wyjac dziecko ;)

Załączniki

• 1423396939232.jpg
    1423396939232.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
reklama
Kasik w tej sukience wyglądasz jakbyś miała maluśki brzuszek a ciągle mówisz że tyle przytyłaś :happy2: Też muszę w końcu cyknąć se fotkę

Magda widzę troszkę inna tradycja pępkowego. Myślałam że to tylko w męskim gronie się odbywa gdy biedna kobieta dopiero co urodziła

Do góry