reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kiki, gratulacje , cudowne wieści !!:) do zobaczenia wkrótce na tym wątku .

Anulla28, mam nadzieje ze dołącza ciężarówki ktore maja terminy po nas bo jak sie rozpakuja kwietniowki to juz my bedziemy tutaj tylko pisać ..

Fura zamówiona :) wreszcie jakiś konkretny i potrzebny (jak to mowi moj M )zakup.

Miłej soboty ! :)

Ostatnia edycja:
Kiki, gratulacje! :D

Liskka, udanych zakupów ;) najważniejsze to dobrze męża nastawić :)

My dzisiaj robimy pępkowe ;)
Niunia skończyłam właśnie dwa tygodnie :) Wczoraj pierwszy raz się werandowała i świeże powietrze bardzo jej przypadło do gustu ;) jeszcze trochę i pierwszy spacerek zaliczymy :)

Miłej soboty!

Wczoraj w innym sklepie oglądaliśmy kocyk który bardzo mi sie kiedyś spodobał ale baba była koszmarna, nie pozwoliła go dotknąć , przez worek chciała żebym sobie obejrzała. Miała nawet problem zeby go wyciągnąć i rozłożyć . Wyszliśmy stamtąd i juz raczej nie wrócimy.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki ale tu cisza od wczoraj :-p

Magda jak tam pępkowe? Powiem Ci że jak dalaś zdjęcie na FB z męzem obok choinki to Zosieńka to caly Twój mąż :-)

Liska a to Ci wredne babsko, zamiast zachęcić do zakupu to jeszcze denerwuje. Ja też zazwyczaj przed kupnem czegoś musze wyciągnąc, podotykać, zaś mój męzulek zawsze mówi ze przesadzam :sorry2:

Medalikara jak sie czujesz? Masz jakieś objawy że zbliża się ta ważna godzina??

Moja Zosia dziś śpioszka i śpioszka, przed chwilą dopiero sie poruszała, a tak to robi sobie prawdziwą leniwą niedzielę. Ale ona tak ma nieraz potrafi tak sie ruszać ze mam wrażenie ze cce przez pępuś wyjść a innym razem leniuszek z niej :D

Ostatnia edycja:
Montana, pępkowe udane ;) kaca mają więc było dobrze hahahaha :)
Wszyscy mówią że Zosia do taty podobna ;) nawet grupę krwi ma taty [emoji14]

Magda jak jest kac znaczy, ze sie udalo ;)

A to moj brzucholek dzisiaj :) Sukienka ma fajny zamek blyskawiczny pod brzuchem, fajnie byloby miec cos takiego na brzuchu, zeby wyjac dziecko ;)

Załączniki

• 1423396939232.jpg
    1423396939232.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
reklama
Kasik w tej sukience wyglądasz jakbyś miała maluśki brzuszek a ciągle mówisz że tyle przytyłaś :happy2: Też muszę w końcu cyknąć se fotkę

Magda widzę troszkę inna tradycja pępkowego. Myślałam że to tylko w męskim gronie się odbywa gdy biedna kobieta dopiero co urodziła

Do góry