reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzięki Aisa. Bardzo ładny. Nie znalazłam wczoraj tej aukcji, ale pewnie dlatego że Aluśka kopała mnie w pęcherz i musiałam skupiać się by nie popuścić ;-)
Taki ochraniacz byłby uniwersalny do każdego kompletu pościeli... chyba też go zakupie :happy:

reklama
Właśnie o to mi chodziło, żeby pasował do wszystkiego. Nie chciałam wzorków, bo później byłby problem, a tak jest uniwersalnie :-)

Aisa79, bardzo ladny! Podobny do mojej pościeli która uszyłam do kołyski i do wózka :)
Dzisiaj w zarze upolowalam pajaca 100 procent kaszmir , przeceniony z 35 na 5 euro , no do tej pory nie wierze :-)

Byłam u endo dzisiaj, mam brać leki ktore mi przepisała na tarczyce bo wyszła mi 4.26 a w drugim trymestrze powinna byc poniżej 3 .

Ostatnia edycja:
dzieki za kciuki, nawet sie nie spodziewalam ze bedziecie pamietały:-D
oto relacja z wizyty:
Weszłam na wizyte i pytam dr kiedy najpóźniej mogę sie spodziewać serduszka bo nie wierze ze juz będzie. Tylko się uśmiechnął i kazał sie przygotować do badania. Po czym przygląda sie i mówi Jest:) a ja ze gdzie ? To mi pokazuje migajaca kropke. A ja nie wierzyłam i pytalam czy napewno jest. To westchnął i puścił mi dźwięk i pyta czy teraz pani wierzy? Mój M z radości zaczął machać rękami które widzialam nad głową dr . Później wydrukowal mi moja kropke. Mam tez zielone swiatlo na branie antybiotyku jakby sie pogorszylo. Później jak mojego M pytalam to on nawet nie pamięta ze machal tymi rekoma:) Jestem szczęśliwa bo uslyszalam serduszko a wczesniej nie bylo mi to dane...

mam nadzieje ze nie bedziecie złe ale narazie jeszcze sie tu nie wybieram, nie chce zapeszyc. wiem głupie ale sie jakos boje. jak juz bede spokojniejsza to zawitam do was:tak::-D

reklama
Kiki cudowne wiadomości nam tu głosisz. Nie ma nic piękniejszego niż usłyszeć bicie serduszka swojego szczęścia :tak:. Kochana jak tylko poczujesz potrzebę by tu zawitać zapraszamy :sorry:. Ja tez odważyłam się na te forum dopiero po prenatalnych. Powodzenia

Do góry