reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No lista leci jak szalona. Sama nie wierze w to że juz dzielą mnie dni od spotkania z moją kruszynką :happy:.

Też uwielbiam białe mebelki, pokoik Zosi jest zrobiony na taki jasny szary i do tego białe mebelki, dodatki mam różowe, wiec widać ze to pokoik dla dziewczynki :tak:.

Kiki czekamy na relacje z wizyty serduszkowej ;-)

reklama
matko dziewczyny, Wy naprawdę spać nie możecie :-D
Kasik, fura super i ten biały rzeczywiście idealnie pasuje do takiego modelu wózka ;-)
Kotuska, Twoja fura jest mega fajna i ja chciałam taki kupić, no ale używanych nie sprzedają, a nowego nie chciałam. U mnie co druga kobieta chodzi z takim wózkiem ;-). No i kolor jest super i nie patrz na teściową. Moja ostatnio uparła się żeby szyć jakieś rzeczy i była z moją szwagierką po materiał i chciała kupić wściekły różowy w kaczorki :confused2:. Na szczęście szwagierka wzięła ją w obroty, zaprowadziła do sklepu z wózkami i pokazała, że teraz nie ma wózków różowych, tylko wszystko jest w stonowanych kolorach, a poza tym ja bym się wściekła gdybym zobaczyła jakiś rożek we wściekłe różowe kaczorki. Także wolałabym żeby moja miała gust Twojej teściowej i chciała wszystko beżowe i kremowe :-D

Liskka, ja też mam takie obawy jak Ty. Boję się jak to będzie, że nie będę wiedziała kiedy i jak karmić, kiedy odstawić pierś i przejść na mleko modyfikowane. A jak będzie mała płakać, to co robić. O matko, mam nadzieję, że to przyjdzie samo :) A z wyprawką jestem w połowie kupowania i jak patrzę na listę co jeszcze do kupienia, to mnie panika ogarnia, bo rzeczywiście czas szybko leci. Przechodząc na forum byłam 23, a teraz już 14. A jak kwietniówki zaczną się rozpakowywać, to już szybko do nas dojdzie, bo one prawie jedna po drugiej :laugh2:

Kiki - udanej wizyty i pięknych widoków i dźwięków ;-). Trzymamy kciuki za Was :)

Ostatnia edycja:
Anulla28, ja sobie potrafię wyobrazic taki kolor bo mam w rodzinie kuzynki ktore gustują w takich tonach. W ogóle myśle ze odkąd zalały nas Chiny to w Polsce większość ludzi straciła wyczucie smaku i myślą ze jak dziecko to musi byc wściekły róż, żółte kaczory i mysie pysie. A dla chłopca tylko samochody i koparki. Dawniej było bardziej naturalnie bo nie było takiego badziewia na rynku, teraz za proste rzeczy płaci sie wiecej niz za te ktore proponuje twoja teściowa .
Fajnie ze szwagierka nia potrzasla :)

Zamawiamy dzisiaj wózek !mam nadzieje ze dostarcza w miarę szybko :))

Aisa, ja sobie wyobrażam, bo ona jest jak sroka lubi wszystko co się błyszczy, umie szyć, no ale już ma trochę lat i nie da sobie przemówić do rozumu, że teraz są inne czasy.

Liskka,
całe szczęście, że była tam szwagierka, ale potem dzwoniła do mnie, że przez to, że jej uwagę zwróciła, to się matka na nią obraziła :-D. No i niestety masz rację z tymi kolorami i mnie to wkurza, bo jak coś w sklepie chcę kupić i mówię, że dziewczynka, to wszyscy mi pokazują różowe. A ja staram się unikać i nie chcę żeby miała wszystko różowe.
A i widziałam, że jakaś kobieta sprzedaje wózek po swojej córce taki wściekły róż, że z paru kilometrów widać. I nie wiedziałam, że ktoś z młodych ludzi może mieć upodobania do takich kolorów.

Moja koleżanka nie chciała kupować ubranek w różowym kolorze dla córki, ale z czasem musiała się złamać bo trudno było kupić coś co nie miało by chociaż wzorka różowego.

Genna gratuluje! Franutek sliczny jak malowanie. Mam nadzieje, że bedzie grzecznym dzieciątkiem po tym, jak w brzuchu dał popalić.

Kasik gratuluje ślicznego wozka. No coraz bardzie ku koncowće ta Twoja wyprawka juz.

Dzień doberek!

Aisa masz jakiś link do ochraniacza, który zakupiłaś? Wczoraj siedziałam pół nocy przed kompem i szukam jakiegoś fajnego i mam kilka typów, np takie:
MAMO-TATO 3cz POŚCIEL DLA DZIECI 135x100 SERCA (5010522799) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., MAMO-TATO 3cz POŚCIEL DLA DZIECI 90x120 Z HAFT (5010300104) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., Klupś, Komplet pościeli, 3-elementowy, 100x135 cm za 114,99 zł - Klupś - Świat niemowlaka - Smyk.com, Feretti Komplet pościeli, 3-elementowy, 100x135 cm, Vintage Flowers za 154,99 zł - Feretti - Świat niemowlaka - Smyk.com

coś chce z tego wybrać, ale wszystko takie piękne i sama nie wiem na co się zdecydować ;-) plusem wyboru na allegro jest możliwość dopasowania dodatkowo organizera na łóżeczko w tym samym kolorze

Edit:
aaach i oczywiście jeszcze taki zestaw: MAMO-TATO 3cz POŚCIEL DLA DZIECI 135x100 HAFT (5044887763) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:

Załączniki

• 1423229404120.jpg
    1423229404120.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry