reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

genna mnie juz jakis czas kłuje w sxyjce i cos boli podbrzusze jak na okres . teraz jeszcze bol.w dole plecow . a dzis zauwazylam jak by wode bardzo malo na wkladce jak by taka wilgotna byla . ale nie.wiem co to . :rolleyes:

reklama
Ewelina szyjka to kłuje mnie od 2 tygodni i to coraz częściej , od tygodnia nie ma godziny by mnie nie kula a od kilku dni znowu podbrzusze jak na miesiączkę , juz chciałabym aby w tą lub w tą bo zaczynam sie bać porodu i coraz częściej mysle o CC

jak bylam u Dr to powiedzial ze to :/ moze tak byc . no ja juz tez sie niecierpliwie bo to bolibtamto boli ... i to czekanie
bedzie dobrze damy rade .

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy to możliwe, że skurcze B-H są odczuwalne tylko z jednej strony brzucha czy to moje dziecko może się tak rozpychać? Leżę i w ciągu ok 2 godz brzuch zrobił się dosyć mocno napięty i twardy ale tylko po prawej stronie i najbardziej obok pępka. Z lewej strony był normalny, miękki. Jakieś dwa tyg temu też tak miałam. Mały się wierci i z kolei kopanie czuję po lewej stronie.

Ewelina mój tez dzisiaj powiedział ze to juz tak bedzie , przerazilam sie !!!!!

A moj brzuch podczas USG zrobił sie taki Mega niesymetrycNy ze szok!!!!! Aż dr z moim sie śmiali , Szkoda ze telefon był tak daleko haha , zdjęcie bym zrobiła , młody wypiął sie do doktora Dupcią a z drugiej strony pustka , brUch sie zapadł :p

reklama
Moj to jest dziwny , ostatnie 2 dni szaleje tak , ze go niepoznaje !!!!! Poprzedzające 2 dni była cisza , czyli standard a teraz to sie wściekł Poprostu, wie ze matka nie ma
Zamiaru jechac na IP haha,

Do góry