reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Joasia, super, że wszystko ok. Jak byłam na połówkowych, to mi lekarka powiedziała, że gdybym miała mieć ostatnie prenatalne, to w 32tc. Więc ja już nie wiem jak to jest z tymi terminami. A jaki wózek zamówiłaś?

reklama
Lilka to mnie pocieszylas bo juz mnie wszyscy strasza naturalnym porodem przy 4 kg dziecku ;)

Joasia dobrze, ze wszystko ok a oszczedzac sie to powinna kazda kobieta w ciazy wiec korzystaj ile mozesz i odpoczywaj :)

Infinity, śliczna ! A lubi otulaczki? Niektóre mamusie sie wypowiadały ze ich pociechy średnio sie w nich odnajdują, ja zakupiłam juz :)
Niech malutka zdrowo rosnie

Ostatnia edycja:
Lisska strasznie nie lubi :confused2: muszę sprzedać chyba niedługo bo kończymy zaraz 2 miesiąc a do ok. 3 zalecają używać. Próbowałam kilka razy i zawsze kończy się mega płaczem a pokladalam w nim wielkie nadzieje przy usypianiu czy ataku kolki ... tak samo nie lubi nosidełka które kupiłam ostatnio ale ta niechęć musi jej przejść bo nie wyobrażam sobie wszędzie brać wózka :dry:

Infinity, Ja kupiłam jeden ten gro swaddle który polecałas , i dodatkowo mam takie duże chusty muślinowe ktore maja pełnić funkcje otulacza ale tez jako przykrycie , Pielucha duża etc..zobaczymy co z tego bedzie :)
A śpiworek ? Czytałam ze od 4 kg powinno sie go używać . Dzisiaj widziałam fajne wyściółki do kołyski i tam był taki cieniutki kocyk kołderka , sama sie teraz zastanawiam

Lisska każdy maluch jest inny i niestety ciężko przewidzieć co będzie 'lubił' .. dziewczyny która była ze mną na sali zawinęła swojego synka w mój otulacz i był przeszczesliwy -zasnął po krotkiej chwili ...
Spiworek mam i bardzo mi się sprawdza - mam taki nieduży, od środka bawełna, cały zapinany wokół na zamek -mała w nim cały czas śpi w małym łóżeczku, zresztą tak się rozkopuje i macha rączkami że nic innego raczej by się nie sprawdziło ...
Pieluszkę muslinowa mam jedną i bardzo mi odpowiada bo jest to najdelikatniejszy materiał z jakim sie spotkałam, na pewno jeszcze dokupie, szkoda tylko że takie drogie są :dry:

Ostatnia edycja:
Czeka właśnie na wizytę , oczywiście opóźnienie :p nie mogę wysiedzieć tak wszystko na dole boli, kłuje i wszystko razem, najlepiej polozylabym sie :(
Medalikara dzisiaj dokładnie 8,5 kg na plusie , zobaczymy ile maly wazy , obstawiam 2500 :)
Infinity mamuśka twoje malenstwo pochłonęło cie :) nikt nie mówił ze bedzie łatwo hihihihi mała rosnie a to najwazniejsze :) kciukaski z malutką , a uśmiech ma boski !!!!!!!

Bziumelka pamiętaj ze jestes w SPA moze czas szybciej zleci :)

reklama
Do góry