reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Infinity jak milo ze napisalas :-) . Sliczna coreczka, widac ze sni o czyms milym bo tak sie usmiecha. Na pewno bedzie dobrze z niunia. Ach z tymi kolkami okropnymi. Ucaluj coreczke od forumowych ciotek :-)

reklama
Szczerbatka, gratuluję i odpoczywajcie a potem pochwal się zdjęciem swojego szczęścia :-)
Bziumelka, kciuki za szybki poród :)
Emilia powodzenia i już niedługo przytulisz maluszka :-)

Infinity, jak fajnie, że się odezwałaś. Malutka śliczna i jak ładnie się uśmiecha :-). Na pewno badania wyjdą w porządku i oby kolki szybko minęły. Wyobrażam sobie zmęczenie po nocnych wstawaniach i pewnie cały dzień też na nogach, ale w końcu tyle walczyłyśmy o taki cud, że jakoś to przetrwamy :) Niech malutka rośnie zdrowo :)

Ostatnia edycja:
Emilia kciuki mocno trzymam :)

Infiniti wszystkie musimy się przygotować na to, że na początku będzie ciężko, ale wszystko na pewno unormuje się :) Lenka jest piękna, taka niewinna smieszka ;)

Kasik nie wiem czy Twoj synek taki duzy bedzie . Moja Hania w 26 tyg miala 1250 a urodzila sie w 40 tc i wazyla 3100 i 51 cm wiec jakas duza nie byla....

reklama
Emilia kciuki za jutrzejsze cc

Bziumelka a na wywolanie nic Ci nie podaja??

ja juz po wizycie. 3 prenatalne wszystko w normie, maly wazy 1230 g. ulozony glowkowo czy jakby do naturalnego porodu a ja srednio chce wolałabym cc bo zwyczahjnie sie boje. musze skolowac skierowanie:/
Moja szyjka sie nie skrocila ma 3,5 cm tylko jakies v u ujscia sie robi i kazali mi sie oszczedzac.
ale odetchnelam z ulga ze z malym wszystko dobrze i zamowilam dzis wozek i zaraz łozeczko :)

Do góry