reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
a u mnie dziś byla koleżanka ktora ma 30 lat ze swojątrojką gdzie najmlodsze ma 3 mies i jest przeslidkie a starszaki zaczely rozrabiac malo pokoju mojego Filipka nie rozsadziły ... o rany ja to niezyczajna takiego zamieszania :p były wszedzie ........

Medalikara moze byc prawniczka :p sędziego juz w rodzinie mam wiec pomożemy sie wybić :p
Smerfeta duży brzuchol to udręka , ja niby mam mały a w nocy przekręcić sie to tragedia, odgłosy paszczowe do tego dochodzą :p
Moj brzuch mam Wrażenie ze trosKe niżej jest ale nadal w miarę okrąglutki :) i niech tak zostanie bo chciałabym jeszcze sesje brzuszkową zaliczyć , nie mogłam sie zdecydować a teraz czekam aż moja fotografka zjedzie do miasta, mam
Nadzieje ze dotrwamy z Franiem

Kasik, Medalikara w provicie chodziłam do doktor M.B. i u niej ale prywatnie prowadze ciaze....
nie miaam specjalnych zalecen do 3 prenatalnych po prostu lekarka zapytała czy bede robic a to ze ja robie prawie wszystko to i te trzecie ale one juz nie sa refundowane tylko płatne.
Mnie martwi troche moja waga jestem w 29 tygodniu a od poczatku mam na plusie 4 kg z czego na poczatku ładnie mi szło a od 2 miechow nic nie tyje:/

Kasik moj przyniosl mi dzis pyszny obiadek, i na kolacje jedzonko, wiec nie gloduje... :tak: wiec nakarmie maluszki... przed wyjsciem bede miala jeszcze raz badana szyjke i usg ...no mysle ze powyzej kg maja maluszki...

smerfetka
tak jestem od wczoraj w szpitalu...:-( musze lezec i lezec i tak do samego konca, jestem pod kroplowkami, lepiej na nie reaguje niz jak bralam leki doustne... mam nadzieje ze uspokoi mi sie to wszystko i bede brala znow doustne jak wyjde do domu...ostatnio pozamawialam sobie rzeczy przez neta i lozeczko tez... na razie jedno a potem na spokojnie kupie drugie... ale nie mam wozka jeszcze.... ech... ubranka, akcesoria higieczne mam, ubranka, pieluchy itp mam.. wiadomo nie wszystko ale wiekszosc...

Liskka mam 3 osoby na sali.... jedna w 14 tc, druga w 25 tc i jedna na wylocie... dziewczyny fajne, wiec sobie rozmawiamy i jakos szybciej czas leci...;-)

Genna sliczny brzusio ;-)i na pewno wytrzymasz do terminu..masz jeszcze cel : sesja brzuszkowa !

medalikara tak w szpitalu jestem... i mam dolka.... chce jakos dotrzymac do marca... zaciskam nozki i leze grzenie jak lekarz mowi...;-)

Medalikara, Genna za dużym brzuchem nie tęsknię :) wręcz mam wrażanie, że mój brzucho mieści się tak między brzuchem Genny a Madalikara :tak: ja tylko realnie oceniam, że jeszcze troszkę i będę miała taki brzusio jak Medalikara. Brzuch rośnie mi do przodu, na boki tylko troszkę.... jeszcze trochę i okaże się, w którą stronę się rozrośnie ;-) W łóżku przekręcam się powoli z boku na bok, bo wszystko mnie ciągnie i pobolewa

Genna Ty jak zwykle elegancko ubrana do zdjęcia, no klasa ;-)

Medalikara też jestem ciekawa tego mleczka. Na początku będzie w szpitalu a później będzie trzeba coś kupić

Kotuska zgodnie z tym, co mówiła położna, na Klinicznej nie ma problemów ze znieczuleniem, ale oczywiście musi być anestezjolog i nie może być za późno na podanie. W sumie nie pamiętam co mówiła o Zaspie bo jestem zainteresowana Kliniczną. W Wojewódzkim (teraz Kopernik) podadzą znieczulenie tylko jeśli przejdziesz u nich szkolenie, ponoć mają fajne warunki i super opiekę, ale wiem od koleżanek że mocno naciskają na poród sn i przez to mocno męczą kobiety

reklama
Olusia a czemu jestes w szpitalu?? cos nie tak z szyjka?? a jak tam twoj cukier??

Kasik wlasnie dlatego troche sie boje jutra czy maly przyrasta odpowiednio. poki co było ok i licze ze jutro tez bedzie

Do góry