reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Montana, mój suwaczek zgłupiał wiem ;) nawet robienie na nowo nie działa.

Kasik, to dobrze że swędzenie zdiagnozowane. A twój synuś to duży chłopczyk już.

U mnie nadal cisza. Młoda buszuje w najlepsze. Matka gotowa ale ona najwidoczniej nie.

reklama
Szczerbatka aż ja sie poryczalam !!!!! Ah te hormony , to ty tam
Nie masz jednoosobowego pokoju do porodu? Yyyy myslalam Żr to juz standard !!! Trzymaj sie tam kobito!!!
Bziumelka a ty "puszaj" tam !!!!!!! Dasz radę;) a wy czasem
W jednym szpitalu nie jesteście ?

Kasik, a nie mówiłam ze Twój synek bedzie większy od mojego Kropusia ? ! Spory facet z niego. A wyobraz sobie że moja kolezanka była w 29t 1d i mały ważył 1900 !! Czyli nasze skarby to i tak kruszynki ;-)

Kotuska a ile mial synek kolezanki jak sie urodzil?

Smerfeta bedziemy mialy jajka niespodzianki na wielkanoc ;) i jeszcze Kotuska do nas dolaczy. Gdyby Olusia miala pojedyncza to jeszcze ona moglaby sie zalapac ale przy blizniakach to chyba regula jest wczesniejszy porod.

dziewczyny prosze trzymcie kciuki jutro. mam jutro trzecie prenatalne i strasznie sie martwie jak wyjda. no i czy szyjka mi sie nie skraca. ciekawe ile moj syn wazy:)

Magda teraz to juz pewnie na dniach jesteś :D
Ja mam co jakiś czas ból w dole plecow i ten brzuch jak na miesiaczke . do tego jak kucam czuje malego bardzo nisko ;) nie wiem czy to moze jakies zwiastuny a moze tak mam .

reklama
Do góry