reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kasik36, mi sprawdzała takim paskiem i zabarwił sie na fioletowo a to był juz przed ostatni kolor z linijki który sugerował infekcje .
W ogóle za tydzień mam robić cała morfologię i mocz ponownie plus krzywa cukrowa - cały pakiecik .

Liskka ja robie morfologie, cukier i ogolne badanie moczu na kazda wizyte. Doktorek mowil, ze wystarczy co druga wizyte ale i tak robilam proby watrobowe, zeby sprawdzic czy swedzenie plecow to nie cholestaza wiec zrobilam tez reszte. Kosztuje grosze a jakos spokojniejsza jestem wowczas.

Lisska ja też co msc robię morfologię i mocz.

Kasik czyli wygrywa biały wózek :-D. W sklepie zdecydujesz. Fajnie tak jest, że idziesz, kupujesz bo jest dostępny od ręki i nie trzeba długo czekać na odbiór :-)

Aisa ja też zastanawiam się nad takim samym łóżeczkiem. Kolor może idealnie mi nie pasuje, ale póki co nic lepszego nie znalazłam. Jeszcze będę szukać

Liskka
ja też co miesiąc robię badania - morfologia, mocz i tarczyca - oczywiście prywatnie

Szczerbatka, Bziumelka, Magda
co u Was? Wsio ok?

Ostatnia edycja:
reklama
Smerfeta, ja melduję się nadal w dwupaku. Nic nowego. Zośka ma w nosie wyliczone terminy ona ma swoją wersję i plan przyjścia na świat ;)
Czekamy na info od Bziumelki i Szczerbatki :)

Do góry