ale napisałyście, że ciężko mi nadrobić
Lisska, śliczne ubranka i z wyprawką jestem na tym samym etapie. Narazie mam ubranka, może 2 pajace dokupię i w weekend kupiłam w biedronce proszek lovela do białego i koloru i płyn do prania do koloru - każdy za niecałe 15zł.
Aisa, śliczne łóżeczko i masz już plan co do wyprawki. Zazdroszczę. Ja mam plan, ale rozłożony aż do maja, bo niestety nie wyrobię się z kasą kupić wszystko od razu.
Octavi, na pewno wszystko jest w porządku z serduszkiem i niech teraz sprawdzą, a potem już będziesz miała spokój. Malutka na pewno ma serduszko jak dzwon
wchodząc na forum myślałam, że może już któraś tuli maluszka przy sobie, ale widać, że dzieciaczkom dobrze w brzuszkach
No i pisałyście o wodzie i leżeniu na lewym boku żeby dziecko się poruszyło - to już wiem dlaczego moja tak wariuje w brzuchu. Śpi ze mną dosyć długo, więc narazie nie mam z tym problemu, wariuje w ciągu dnia, potem śpi trochę i wieczorem aż zasnę przekręca się i kopie coraz mocniej. No i już widzę, że brzuch się rusza, bo chyba rączki wyciąga
Aha, tylko martwię się trochę, bo jak poleżę trochę i wstanę, to mam wrażenie, że brzuch jest bardzo ciężki i twardy. Nie wiem o co chodzi i na następnej wizycie muszę lekarzowi powiedzieć. Mam nadzieję, że to nic groźnego.
Kasik, wózek super i na pewno na żywo wyglądają inaczej, to w sklepie zdecydujesz o kolorze.
Genna, Magda, zazdroszczę talentu. Też bym mojej coś zrobiła fajnego, ale nie jestem tak utalentowana, nie potrafię ładnie zaszyć dziurki, a co dopiero szyć na maszynie