reklama
Hmmm... no to nie jest dobra opinia o Madalińskiego. Nic to - trzeba czytać i szukać i podpytywać.
Dziewczyny, macie jakieś swoje ulubione strony internetowe (poza naszym babyboom'em) gdzie znajdujecie ciekawe informacje o ciąży i po ciąży (najlepiej dla zielonych mam ;-) )? Podzielcie się.
Dziewczyny, macie jakieś swoje ulubione strony internetowe (poza naszym babyboom'em) gdzie znajdujecie ciekawe informacje o ciąży i po ciąży (najlepiej dla zielonych mam ;-) )? Podzielcie się.
Aisha kochana ja cały dzień próbuje leżeć ale dzisiaj jeszcze plecy mnie bola wiec jest mi ciezko. Musze sobie kupić ciśnieniomierz. Tetno mam w normie. Chyba muszę przeprosić tantum Verde. Za bardzo boli mnie gardło. Nawet mleko mnie drazni gdzie zwykle bylo dobre.
Paracetamol wezmę jak nie bede mogła zasnąć. Nie chce brać za często.
Paracetamol wezmę jak nie bede mogła zasnąć. Nie chce brać za często.
Ja to mam sporo gazetek o dzieciach i tam jest dużo fajnych porad, a jeśli chodzi o strony to nie mam ulubionej, korzystam po prostu jak czegoś nie wiem, wtedy dopiero szukam. Mam tylko taką stronkę gdzie czytam co i jak się dzieje w ciąży, tydzień po tygodniu: 19 tydzień ciąży - kalendarz ciąży - Brzuszek.Net
Marcysiowa no to super, że lezysz, mi też juz czasem sie nie chce, ale leze dosc czesto, nie pracuje, nie mam często co robic,wiec leżę. No tak nie ma co też za często brać leków. To trzymaj się tam, mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie. Po nowym roku nie będzie mnie tak często, chcę w końcu wziąć się za ten moj nieszczęsny mgr!
Marcysiowa no fajnie wyszło :-) No to już życzę powodzenia! Oby gładko szło! Ja czekam na resztę książek....zamówiłam z 6 na allegro, bo u mnie w 3 bibliotekach albo już wypożyczone i to dwie na krzyż, albo tylko dają na 2 tygodnie i trzeba 50zł kaucji zapłacić...Na allegro kupiłam za grosze, za 6 ksiązek z przesyłkami zapłaciłam niecałe 70zł albo nawet mnie nie pamiętam. potem to spakuję i sprzedam dalej jak się uda
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Hej Dziewuszki
Jestem po pierwszym usg
21 dpt - pęcherzyk ciążowy o wymiarze 5,34 mm z widocznym pęcherzykiem zółtkowym o wymiarze 2,35 mm.
Doktor zobaczył jeszcze jeden pęcherzyk, ale to jakiś malusi mięśniak lub torbielka, pewnie pozostałość po stymulacji.
Za tydzień usg serduszkowe. Ale jestem szczęśliwa.
Po trzech dniach zgaga przeszła a od wczoraj mnie mdli.
Jestem po pierwszym usg
21 dpt - pęcherzyk ciążowy o wymiarze 5,34 mm z widocznym pęcherzykiem zółtkowym o wymiarze 2,35 mm.
Doktor zobaczył jeszcze jeden pęcherzyk, ale to jakiś malusi mięśniak lub torbielka, pewnie pozostałość po stymulacji.
Za tydzień usg serduszkowe. Ale jestem szczęśliwa.
Po trzech dniach zgaga przeszła a od wczoraj mnie mdli.