reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Madzialenak, a nie mówiłam:))) Teraz czekamy na serduszko! :))

i najlepszego z okazji urodzin! :))

A dla wszystkich szampańskiej zabawy przy Piccollo ;-) (ja to się uchlam strasznie, bo kupiłam dwa:-p)

Oj sznurki - ale mi apetyt na szampana zrobiłaś tym zdjęciem :-) Chyba zabiorę ze sobą słoik na Sylwestra, bo zażyczyłam sobie wrócić na noc do domu (więc będę kierowcą) i za bardzo nie wypiję toastu, a akurat kupiliśmy taki prawdziwy z Szampanii i tak bym się go napiła ;-)
Kochane - życzę nam wszystkim, żeby ten przyszły rok był dla nas wszystkich szczęśliwy i byśmy za rok spotkały się na forum już jako mamusie dzieci z in vitro :-)

Ostatnia edycja:
Stary rok się dzisiaj kończy,nowy się zaczyna.
Niechaj radość trwa dziś wiecznie,
zdrowie nigdy nie opuszcza,
a sakiewka niech będzie zawsze pełna.
Spełnienia tego jednego jedynego marzenia - bycia mamą.

Szczęśliwego Nowego Roku 2013.

Madzialenak - cudowne wiadomości - gratuluję :-)
a dla wszystkich - cudownej zabawy przy pikkolo :-):-)
Szczęścia,co radość daje
Miłości,co niesie pokój
Zdrowia,co rodzi wytrwałość
Wiary,co nadzieje prowadzi,
Dni wypełnionych do końca,
Nowych wschodów słońca
i najcudowniejszych uśmiechów maluszków w 2013 roku:-)

reklama
Do góry