reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
STYCZEŃ
1. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
2. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
3. Magda_7891 (19 styczeń) córka Zosia
4. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
5. Emilia M (22 styczeń) syn Filip

LUTY
6. ewelina.br (4 luty) syn Filip
7. Medalikara (14 luty) córka Helenka
8. Genna (20 luty), syn Franuś
9. montana8 (26 luty) córka Zosia

MARZEC

10. Agaawa
(3 marzec) syn Piotruś
11. Finesse (29 marzec) córka

KWIECIEŃ
12. Smerfeta (1 kwiecien) córka Alunia
13. Milena87 (1 kwiecień) synek Nikodem
14. Kotuska83 (9 kwiecien) syn
15. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
16. Kasik36 (10 kwiecien) syn
17. joasia2906 (10 kwiecień)synek Wojtuś
18. Olusia7982 (15 kwiecien) bliźniaki: córka + syn

MAJ
19. Liskka (13 maj) synek
20. Anulla28 (18 maj) córka
21. Aisa79 (25 maj) syn Marcel Marek
22. anula86@ (29 maj) córka

LIPIEC

23. lilka-1986 ​ ( 31 lipiec/1 sierpień)

Ostatnia edycja:
Octavi powodzenia i czekamy na relację :)
Bziumelka, śliczny pokoik i oby już wreszcie się zaczeło, bo czekanie pewnie najgorsze:)
Genna, współczuję przejścia z IP. Niestety u mnie też są takie przyjemne. Na pewno się zdenerwowałaś, ale staraj się ochłonąć i olać sobie. Najważniejsze, że maluch rośnie no i kciuki żeby jeszcze wytrzymał :)
Emilia, ale super, nareszcie przytulisz swoją kruszynkę :)

dziewczyny a jaki kupujecie termometr dla dziecka?

Ja zrobiłam po swojemu wyprawkę dla małej i teraz pora na kupowanie. Ale narazie to auto musi przejść przegląd, więc wyprawka czeka na luty.

Bziumela pokoik cudny :-) . Za daleko z psem nie wychodz, bo jak sie nagle zacznie hihi .

Genna paranoja jakas z ta sluzba zdrowia.Dobrze ze Franio zaczal sie ruszac. Biedna sie nacierpisz w tej ciazy. A czemu wod jest coraz mniej? Sączą sie czy w jaki sposob ich ubywa?

Kotuska ja Ci nie pomoge, bo mnie szyjka nie kluje.

Kasik a co lekarz powiedzial odnośnie bolu wątroby?

Anulla ja mam termometr bezdotykowy. kupilam w superpharmie kiedys ktoras dala tu cynk ze jest promocja, chyba ze 119 zl na 49 wiec warto :-) . To byl moj pierwszy zakup dla Zosi.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie zrozumcie mnie zle ale nie boicie sie wieszac polek nad samym lozeczkiem ? Ja to mam jakas paranoje i boje sie wszystkiego co wisi nad dzieckiem . Hanki nawet w hustawce nie stawiam pod plafonem ... Taka jakas moja obsesja...

Bziumelka slodki pokoik :-) rozpakowuj sie bo doczekac sie nie moge :-) i to sie tyczy wszystkich na wylocie :-D cudowne chwile przed Wami

Lilka , ja tez mam taka obsesje jak Ty co do półek. Powiesimy nad komoda ale nad łóżeczkiem juz nie .
Dodatkowo jeszcze do tych firanek nad kołyska czy jak to sie nazywa - wydaje mi sie to siedliskiem kurzu :p

reklama
lilka, ja mam to samo. Nad łóżeczkiem żadnych półek nie wieszam, bo to tylko rzecz i boję się.
liskka, tak jak do półek mam takie samo podejście, tak ten baldachim chyba powieszę. Jeszcze zobaczę jak to wyjdzie, bo do maja może zmienię zdanie. I tak u mnie się baaardzo kurzy, bo mieszkam na ciągłej budowie, to jak jeszcze na tym będzie kurz to nie powieszę tego.

Do góry