reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wow - Szarlotko! A to Ci się udało :) Gratulacje :-)

he, he - Kretowianko, no właśnie - w końcu w moim wieku, moja ciotka została babcią :-) W średniowieczu byłabym już w starszyźnie plemiennej :-)

reklama
Misia, Kretowinko - no to trafiłyście na teściowe z kawałów :-) Podobno najllepsza teściowa jest na 102 - 100 m od domu i 2 m pod ziemią ;-) My z emkiem mamy teściowe na 150 - 150 km od domu i jak już przyjedziemy w odwiedziny to nikt nam nie marudzi:-)

szarlotko jasne ze pamietamy!:) U mnie dzis ok, nic się nie dzieje szczególnego. Odpoczywam. Miłego dnia! Czekam na jutrzejszą wizytę :) Mam nadzieję, ze potwierdzi się na 100%, że w brzucholu córa :) no i ze te nieszczesne wody są ok.

Ostatnia edycja:
Właśnie zerknęłam, czy aby Sznurki już nie zamieściła jakiejś relacji. Jak tam??? Dwójka???
Coleta - co z Tobą. Od czasu do czasu myślę o tym, jak taką podróż daleką zniosłaś.
Ja dziś wsiadłam do autka i po owoce pojechałam i na pocztę i do banku. Tu u nas na osiedlu, ale zniosłam to dobrze. Zacznę więc powoli zwiększać promień i czas wyjazdów. Może od 10 stycznia wrócę do pracy.

Witam Dziewczyny

Postanowiłam do Was dołączyć :-) Z częścią z Was już znamy się z forum "kto po in vitro"
Ja na razie badałam betę, która ładnie wzrasta :-) ostatnia wczorajsza 17 dpt wynosiła 510.
Miałam transfer w dniu 10.12 2 niespełna 3 dniowych zarodków 8 blastocyst i 9 blastocyst. W poniedziałek 31.12 o godz. 9 mam pierwsze podglądanie pęcherzyka :-)
Do wczoraj dość mocno mnie kuło i ciągnęło z lewej strony w macicy a w dniu dzisiejszym ciągnęło w dole brzucha jak na @, mam nadzieję, że małpa nie przyjdzie. Denerwuję się trochę tymi bólami, czy Wy także miałyście podobnie??

reklama
WOW! Witaj madzialenek!!!
Ja miałam takie pobolewania. Teraz mi przeszły - nie wiem czy dlatego, że dużo odpoczywam, czy też dlatego, że po prostu przechodzą z czasem. Ja czułam kłucie po prawej stronie. Myślę, że tam się właśnie nasze maluchy wgryzają, ale nie dopytałam nikogo mądrego.

Zrobiłam dziś wstępna rezerwację do ... żłobka. Na za rok :-) U nas ponoć tak trzeba :-)

Do góry