reklama
Różyczka82
Fanka BB :)
Witajcie....
Święta, Święta i po Świętach....najadłam się przeokropnie...
Jutro na wagę stanę bo dzisiaj sobie lekki dzień chce zrobić i się ciut oczyścić
Brzuch mi z dnia na dzień wyskakuje coraz większy
Aisha - co tam u Ciebie? Ja na Twoim miejscu pojechałabym na wszelki wypadek do lekarza...Dawaj znać koniecznie!
Święta, Święta i po Świętach....najadłam się przeokropnie...
Jutro na wagę stanę bo dzisiaj sobie lekki dzień chce zrobić i się ciut oczyścić
Brzuch mi z dnia na dzień wyskakuje coraz większy
Aisha - co tam u Ciebie? Ja na Twoim miejscu pojechałabym na wszelki wypadek do lekarza...Dawaj znać koniecznie!
Misia1974
Różyczko - ja się pocieszyłam nieco:
Waga w ciąży – prawidłowy przyrost masy ciała - Ekorodzice.pl
Brzuszek mi wysadziło nieźle. Mam już własnie jakieś półtora kg więcej. Ale wygląda, że to zgodnie z normą.
Sznurki - widziałam, że pytałaś o leki. Ja mam brać progesteron do 16 tyg. jak się łożysko utworzy Clexane 6 tyg. po porodzie.
Waga w ciąży – prawidłowy przyrost masy ciała - Ekorodzice.pl
Brzuszek mi wysadziło nieźle. Mam już własnie jakieś półtora kg więcej. Ale wygląda, że to zgodnie z normą.
Sznurki - widziałam, że pytałaś o leki. Ja mam brać progesteron do 16 tyg. jak się łożysko utworzy Clexane 6 tyg. po porodzie.
lilonka
Smerfikowa mama
Witajcie po świętach babeczki. Ja swoją wagę sprawdzę dopiero po powrocie do domu. Na razie dalej siedzimy rodzicom na głowach. Mnie wczoraj dopadło jakieś choróbsko - okropny ból gardła i kaszel. Zastosowałam wszystkie znane mi domowe sposoby i nic. Więc dziś do lekarza żeby osłuchał oskrzela i looknął w gardło. Najbardziej martwi mnie kaszel, bo Zuzię telepie i biedactwo wczoraj cały dzień kopała.
Aisha kobitko - zasuwaj do lekarza, a potem pisz nam tu co i jak.
Aisha kobitko - zasuwaj do lekarza, a potem pisz nam tu co i jak.
Różyczka82
Misia - to i u mnie w sumie prawidłowo....ok 1,5-2 kg. Zależy od dnia...
Mam straszne problemy z zaparciami...robię wszystko żeby ich nie mieć ale bez skutku w sumie - i owsiankę i otręby jem, warzyw całą kupę, dużo wody piję - 2l dziennie samej wody plus jakaś herbatka, mięta czasami.... Sok sama robie z jabłek i marchewki...i nic :/
Lilionka - mi płukanie gardła szałwią pomogło na ból - ale jak jest kaszel to lepiej iść do lekarza... Kuruj się
Ja dzisiaj mam w planie cały dzień leniuchować - w pizamie i szlafroku ) Należy mi się po tych intensywnych dniach
Mam straszne problemy z zaparciami...robię wszystko żeby ich nie mieć ale bez skutku w sumie - i owsiankę i otręby jem, warzyw całą kupę, dużo wody piję - 2l dziennie samej wody plus jakaś herbatka, mięta czasami.... Sok sama robie z jabłek i marchewki...i nic :/
Lilionka - mi płukanie gardła szałwią pomogło na ból - ale jak jest kaszel to lepiej iść do lekarza... Kuruj się
Ja dzisiaj mam w planie cały dzień leniuchować - w pizamie i szlafroku ) Należy mi się po tych intensywnych dniach
no hej, jestem. Dzis juz nie boli, ale boje sie ruszac doslownie...bylam w szpitalu, zrobili usg, ekg i krew- nic nie wskazywalo na cos wienocwego- na szczescie! Z Madziulą tez wszystko ok! Lekarz powiedzial ze to neuralgia nerwu przy kregoslupie piersiowym i do tego mam niemiarowy oddech ale taka moja juz fizjologia. Tylko paracetamol kazal brac i sie meczyc, niestety te bole moga powracac. A od czego? hm albo od tego ze sie ostatnio mocno posliznelam i ostro mna szarpnelo albo od za dlugiego siedzenia, nie dowiem sie w sumie. Moze i przez zle spanie, a cholera wie. Najwazniejsze ze juz jest ok. Maz byl dzielny, przyjal tonę tuszu do rzęs na swoją koszulę
lilonka
Smerfikowa mama
Właśnie wróciłam od lekarza - wirusowe zapalenie gardła :-( antybiotyk dostałam gdyby coś się pogorszyło. A na razie tylko syropek, domowe specyfiki i certutin. I leżymy. zastanawiam się czy wizyty po Nowym Roku nie przyśpieszyć, bo mam termin na 7. Ale zobaczymy.
reklama
kretowinka78
ojej, ale nas Aisha zestresowalas! ciesze sie ze juz jest wszystko pod kontrola! dbaj o siebie i chuchaj i dmuchaj ;-)
Lilonko, ty tez sie nie postaralas! tak sie rozchorowac, a fuj! a tak na serio- trzymam kciuki za to, zeby sie polepszylo, i zebys anytbiotyku nie musiala brac. ja na gardlo biore tantum verde w sprayu, bardzo szybko dziala i naprawde 'robi robótkę'.
a moja wysypka utemperowana zostala decubalem, to balsam dermatologiczny z apteki, przepisala mi go dermatolog, pomogl bardzo szybko.
swieta, swieta i po swietach.. a w domu nareszcie spokoj, goscie sie rozeszli i mamy domek dla siebie. ale mam jeszcze zalegle tlumaczenie, ktore musze do jutra skonczyc i tak wlasnie nad nim pracuje jak widac, hehe- siedze na forum i odrabiam zaleglosci ;-)
Lilonko, ty tez sie nie postaralas! tak sie rozchorowac, a fuj! a tak na serio- trzymam kciuki za to, zeby sie polepszylo, i zebys anytbiotyku nie musiala brac. ja na gardlo biore tantum verde w sprayu, bardzo szybko dziala i naprawde 'robi robótkę'.
a moja wysypka utemperowana zostala decubalem, to balsam dermatologiczny z apteki, przepisala mi go dermatolog, pomogl bardzo szybko.
swieta, swieta i po swietach.. a w domu nareszcie spokoj, goscie sie rozeszli i mamy domek dla siebie. ale mam jeszcze zalegle tlumaczenie, ktore musze do jutra skonczyc i tak wlasnie nad nim pracuje jak widac, hehe- siedze na forum i odrabiam zaleglosci ;-)