reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A z tego kalkulatora po ivf jak nie wpiszę zawsze mi tak samo wychodzi - 08.07.2013. Nieważne czy wpisze dzień ost.miesiączki czy transferu zarodków :-)

reklama
Lilionka - w 12tc poznałaś płeć??? To juz musi być jakieś super hiper usg....
Narobiłaś mi nadziei że jak pójdziemy 04.01 na prenatalne (a tam mają podobno b.dobry sprzęt) poznam płeć....aaaaaaaaaaaa...... już doczekać się nie mogę!!!!!!

Różyczka no owoce dlatego, że mają dużo cukru. Jak mam jeść z kolei twaóg to tylko na słodko, tak wynioslam z dzieciństwa- z dzemorem, albo taki z jajem, cukrem i smietana (chociaz teraz takiego nie wolno bo jajo surowe). Ja staram sie mieszac, i nie popadac w paranoje. A mleko tez powinnam odstawic, a pic kefiry itd....mleko bardzo lubię, piję chude, jem platki, zupe mleczna.

Byłam dzis dokupic reszte rzeczy na swieta, kurde sporo tego wszystkiego... zmarzlam jak psia mać ;P potem musiałam drzemkę złapać zeby sie dogrzać. I mialabym to niesc wszystko do mamy (a mamy -14!), ale na szczescie szwagier sie napatoczyl na kawe, wiec zabral wszystko i pojechalo:)) Zostalo tylko dostac sie do nich w niedziele na robienie sałatki warzywnej (robimy baaaaaardzo duzo- w misce na pranie;P)Pokaze Wam z zeszlego roku: (tu podzielone na dwie michy:)
198269_4957037691780_1173135023_n.jpg

Aisha_23 no poprostu wooooow!!! nieźle jak na 2 michy jechałyście hihi - super takie świeta w duzym gronie!

w zeszłym roku moja Mamulka wyprawiała na 17 osób - to był tzw full house ;-)
lubie takie rodzinne święta.

mam pytanie, bylam dzis badac progesteron i mam 46,40 ng/ml
to dobrze?

aisha, super fota, no widac ze lubicie salatke warzywna w rodzinie :-D

Oj Święta Bożego Narodzenia i Wielkanoc bez tej sałatki to nie święta;-) Jemy ją tylko 2 razy do roku, dlatego tak nam się kojarzy :) Samego majonezu kupuję 5 litrów ;) 10 groszków, 1kg ogorkow kiszonych, dwie musztardy, koniecznie jedna stolowa, druga sarepska, ziemniaki okolo 2kg, marchew 1kg, 4 duze pietruszki, jablka 4 reneta koniecznie bo są kwaskowate, 10-12 jajek i chyba tyle :D jak dobrze pamiętam:)

witajcie:-)
byłam dziś na wizycie u mojego doktorka i wypatrzył
nam córeczkę:-D ale się cieszę .... chociaż pewnie z synka cieszyłabym się tak samo:-)

reklama
Dorex - GRATULUJĘ!!!
Aisha - co Ty mi zrobiłaś! :-) Ja chcę sałatki!!! Pewnie bym taką miskę sama zjadła!
Czekam aż A. przyjedzie z pracy, bo mnie nic w lodówce nie satysfakcjonuje.
Sznurki - Ty to masz wyniki!!!

Do góry