reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ewelina, no przesililas się może. Już lepiej mam nadzieję? ;)

Kotuska, gratuluję wytrwałości ;) miejmy nadzieję że dieta wystarczy.

Syllka, to w domku teraz odpoczywaj ile się da i żeby plamienia już nie wróciły.

Infinity, no jak wy alergicy to lepiej nie ryzykować.

Smerfeta, no dzidziuś woli żeby mama w domu była ;)

Kasik, za dużo wątków ;)

Do mnie dotarły literki na ścianę i oczywiście nie mogło być tak pięknie... pani pomyliła kolory :(
Ogólnie mi się podoba ale napis cały miał być biały... a nie dwukolorowy.
Teraz czekam na info co zrobi ... czy wymieni czy się wypnie.
Tak to wygląda

Załączniki

• uploadfromtaptalk1417200575636.jpg
    uploadfromtaptalk1417200575636.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 64
Syllka ciesże sie, ze do domku wrociliscie. Trzymam kciuki za dietę tuczacą maluszka! &&&&&

Kotuska mam nadzieje, ze tylko dieta Cie czeka. Bedzie dobrze. Moje koleżanki na diecie cukrzycowej nie przybyły zbyt duzo, wiec nie musiały zrzucac;-) po porodzie. Ja tez kupuje ostatnie pyszne ciastko z kremem w ten weekend. Będę udawać, ze wyniku nie widziałam. W końcu musze sie pocieszyć, bo siedże sama - maż obsługuje wybory, wiec moze do domu wróć po tygodniu. :laugh2: Jak poprzednio:angry:

Syllkaa Gratuluję, w domu na pewno najlepiej
1zIggET8dLQXapoHBAA7

Ewelina
mam nadzieje ze to tylko przeczucia i że nic złego sie nie dzieje. ja mam ostatnio tez dziwne mysli, w nocy spac nie moge itp...:tak:

Kotuska83 przykro mi ze masz zle wyniki.... ale mam nadzieje ze obejdzie sie tylko na diecie....:-(trzymam kciuki !! ja na sama mysl boje sie tego badania, wiem ze mam troszke czasu ale mimo tego.... ech...

montana jak ja sie czyms stresuje to latam do wc co chwile... nerwy mnie zjadaja... :tak:

Magda_7891 super literki... z jakiej strony zamawialas?:tak:

Madzia bardzo fajnie wygladają literki, mi sie podoba ta wersja dwukolorowa :), no ale faktycznie skoro chcialas w bieli to trochę lipka. Ciekawe ile bedziesz czekać na wymiane.
Sylka odpoczywaj jak najwiecej :). A maluszek na pewno nadgoni :tak:
Agawa hehe ostatnie ciacho mówisz, no a tu świeta tuż tuż.
Ja od tygodnia obiecuje sobie że od jutra nie jem słodyczy, bo wpadłam w jakąś okropną fazę, ze słodkie musi być :sorry2:. Jak juz 2 dni wytrzymam bez słodyczy to mogą dla mnie na jakiś czas nie istniec, do momentu az znowu sie pokusze :baffled:, dobrze ze waga mi az tak nie skacze, Poki co jest 60 kg :-p

A jutro na obiadek bede miala dorsza prosto z naszego morza :-), męzulek zamawia co jakiś czas z kolegą z pracy. Mmmm uwielbiam a do tego jak zdrowo moją Zosie podkarmie.

Madzia literki bardzo ładne , fajnie wygladaja ;)
A ja w dzien czulam sie ok a teraz mimo ze nic nie robilam calu dzien cos.mnie znowu pobolewa ,ale moze ma juz tak byc , oby nie gorzej :o tylko troche pospac bo kolejna nieprzespana noc to masakra . A maly w dzien daje czadu ze zebra mam juz tak poobijane , dobrze ze w nocy spi :)

Hej! Ja dzis byłam na wizycie z dr i az sie zdziwiłam jak powiedziała ze jesli bardzo chce to zrobią cc, pomimo ze nie maja powodów medycznych. Myslalam ze bedzie duzo trudniej. Ale w sumie jeszcze nie wiadomo co moze z tego wyjsc bo 19 grudnia mam wizytę i mam sie zastanowić i podjąć ostateczna decyzje. A czy któraś z was ma cc na zyczenie?

reklama
Emilia każdy lekarz zrobi Ci cc na życzenie a nawet i wskazania znajdzie za odpowiednią kwotę. Ja tez płaciłam i miałam na życzenie
Za odp kwotę to inna sprawa:-)
Ja za "darmo" na Nfz ale w uk, a tu niby wszystko jak natura nam dala dlatego sie zdziwiłam ze nawet gładko poszło.

a czemu mialas cc na zyczenie? Ja sie bardzo boje, w szczególności komplikacji w trakcie naturalnego.

Do góry