reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczynki tak piszecie o swoich ruszających sie brzuszkach a moj Franek to taki leniuszek moze 1-2 razy dziennie kopnie i to wszystko :( wiec nie mam Takich super odczuć jak wy , rozmawiam z nim ale Chyba mnie olał a od piatku to w ogóle nie daje znac i Zaczynam sie martwić, w piatek mam wizyte lepiej zeby sie odezwał gówniarz :)
Kasik teraz juz z górki bedzie, mniej leków do lykania i moze mniej kg teraz przybędzie :)
DIewczynki miłego wtorku zycze z kopniaczkami najlepiej

Dziewczyny proszek jest rewelacja, ale my z Madzią nie pomożemy, bo nasza położna zostawia swoim położnicom swój proszek i jak pępuszek odpadnie to go zabiera. Nie musimy go kupować. Ale Wy się powinnyście podzielić, bo z całego opakowania jedna osoba zużyje może 1/100. No my używaliśmy go jedną dobę ;-)

genna spokojnie moj tez tak ma raz nadaje ze az do znudzenia a nieraz tylko raz na jakis czas grunt ze wogole odczuwasz bo tez byc moze sie tak obrocil ze sa slabo odczuwalne:)

Dziewczyny dokładnie nie kupujcie dużych opakowań tego proszku bo jego używa się odrobinę a jak blisko siebie mieszkanie to kupcie jeden nam pieluszek odpadł po drugiej dobie.

genna ale maluch nic się nie rusza? nawet po posiłku? może zadzwoń do lekarza i zapytaj co robić. to już trochę za wysoka ciąża żeby nie dawał znać chociaż raz dziennie. ja jak leżałam w szpitalu w 26 tyg to kazali 3 razy dziennie liczyć ruchy i zapisywać. podobno ruchy liczy się już od 24 tyg żeby wiedzieć czy z malcem ok. moja Hania tez się mało ruszala ale nie było dnia żebym jej nie czuła.

dziewczyny ale macie dobrze z tym proszkiem. zazdroszczę bo my meczylismy się 2 tyg z pepkiem aż w końcu spirytus poszedł w ruch i po 4 dniach odpadł. może by nie było tak źle ale położna naderwala pępek na wizycie i nie chciał się zagoic.

reklama
Lilka powiem ci ze ob w ogóle nie reaguje jak cos zjem nawet jak cos słodkiego , w ogół go to nie rusza , kiedyś mało ale przynajmniej rano i wieczorem dawał znac a teraz leniwiec pospolity. Lozysko z przodu tez za pewne swoje robi . Najbardziej był aktywny jak zaczelam kaszleć a teraz chyba juz sie przyzwyczaił co nie zmienia faktu ze mnie to martwi. Byle do piatku.
Chyba esiek miała lozysko z przodu .... Esiek czy twoj brzuch na jakimś etapie ciazy sie ruszał, tzn było widac jak młoda sie wygina?

Do góry