reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Emilia trzymam kciuki by lekarze podjęli jak najlepszą decyzję. Trzymaj się dzielnie :*

Esiek kiedyś pewien ksiądz u mnie w parafii mówił, że gdy ludzie pytają się o kase za chrzest to żartuje, że jeśli dziecko jest ładne to 50 zł, a jeśli brzydkie to co łaska ;-) A tak szczerze to u mnie w parafii czy to ślub czy chrzciny księża mówią - to co wpadnie na tace. Na kiedy planujesz chrzciny? Edit - widzę że już napisałaś :)

Kasik cieszę się, że NK spadły:tak:

Dziś oglądałam wózki Mutsy, chciałam porównać je do Tako ale Tako niestety nie było w tym sklepie. Mogłam się przekonać, że Mutsy faktycznie są bardzo lekkie i zwrotne, ale te ze skrętnymi kółkami przednimi, a nie z łamaną osią - na nich zawiodłam się, są ciężkie i trudne w prowadzeniu

Ostatnia edycja:
reklama
Esiek, to przy okazji świat będę chrzciny ;)
U nas ksiądz powtarza że za sakramenty się nie płaci oczywiście jak dasz kopertę to przyjmie ale jeśli nie to też dobrze.

My wróciliśmy z urodzin i jest coraz ciężej siedzieć już ;) dobrze że blisko bo 10 kroków hihihi
Oczywiście zaś robiłam tort tym razem piętrowy ;)

A dla podtrzymania tematu wrzucam mój brzusio ;)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1416086751274.jpg
    uploadfromtaptalk1416086751274.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 77
Witam się z rana

Magda brzusio superancki :-)

Wczoraj wróciłam z tej 18tki chrześnicy mojego T. po 23 ale oczy już wcześniej zamykały. Siedziałam całą imprezę przy stole bo ze wzg na moją żałobę wszelkie formy zabawy odpadają. ale za to tak się objadłam, że aż dziwne, że mogłam się w ogóle ruszać :-D takie pyszności stały przy mnie :-D
Jestem jeszcze u teściowej g właśnie czuję naleśniki :-D

Lolitka gratulacje mamusia i witamy malenstwo na świecie. :)

Dziewczynki przepraszam ale narazie jakos umilkne bede sie starała w wolnym czasie (i jak nie zasnę nad
Telefonem) podczytywać ale sajgon w domu dosłownie , remont sie jeszcze nie zaczal a ja juz mam dosyć :( narazie pakowanie i rozkrecanie , normalnie sama bum to zrobiła ale po spakowaniu 2 kartonów czuje sie jakbym maraton przebiegła , sama bo moj M ciagle w pracy- awaryjna sytuacja i właściwe 20h na dobę siedzi w pracy , ja nadal chora a pies jakos nie chce sie włączyć w pomoc, wczoraj przyjechała moja siostra z narzeczonym i troszke pomogli, oczywiście bez awarii sie nie obyło , poszedł główny bezpiecznik jupijajej ( na alektryce jeszcze sie nie znam) na szczęście moi rodzice juz mogli przyjechać i prąd był ;) pomogli mi troszke , niestety dzisiaj sama na placu boju bo albo w pracy albo na uczelni wszyscy (łącznie z moją mamą) teściowie nie pomogą bo teściowa Ma Cos z Kręgosłupem a Teściu ehhh juz wole sama zrobic zreszta kobitki rozumiecie mnie hihi ze my takie Zosie samosie. Dzisiaj zabierają szafę bo mu czekamy na nową wie stara idzie w swiat (wiec trzebabylo wszystko z niej wyciągnąć ) jutro przeprowadzamy sie do moich rodziców wiec jeszcze spakować sie na jakies 2 tygodnie wrrr , jeszcze kupa pakowania , przedstawiania mebli , zabezpieczenia by sie nie zniszczyły !!!! Ja chyba nie dam rady , jutro moj tata przyjedzie i pomoże . Powiem wam ze jakbym miała sie przeprowadzać to wyjejalabym
Na wakacje i niech robią co chcą hahahaha
Przepraszam ze sie wyzalilam ale jestem poprostu bezsilna i mam juz dosc :( na dodatek pies ma jakies drgnęło od kilku dni ocipieje poprostu , wczoraj musiałam wyjść do apteki wiec na poprawę humoru wstawiłam do h&m po sukienkę którà sobie upatrzylam ale niestety humoru nie poprawiła :( moze buty musze kupic to bedzie lepiej ?;) bo widzę ze wy dziewczynki szalejecie na całego , szczególnie Kasik zakupoholiczka :)

Dziewczynki miłego dnia zycze :)

Ostatnia edycja:
reklama
lolitka2000, gratulacje !!

Jeszcze 8 dni i może uda się poznać kto siedzi w brzuszku.

Też mam zamiar się wybrać do h&m, majątam fajne ciepłe rajstopy ciążowe :-) Jak na razie jeansy które kupiłam są boskie, wyglądam w nich szczuplej niż w normalnych hahahaah

ed. Magda, śliczny brzusio :) Też już taki chcę !! :-)

Ostatnia edycja:
Do góry