reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
LISTOPAD
1. EMA51 (27 listopad) syn Jan

GRUDZIEŃ
2. _Infinity_ (9 grudzień), córka Lenka
3. Ona232 (11 grudzień), syn Antoś
4. Lionessa75 (16 grudzień), syn
5. Mundek (29 grudzień), syn
____________[/FONT]

2015

STYCZEŃ
6. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
7. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
8. Magda_7891 (19 styczeń) córka Zosia
9. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
10. Oktavi (22 styczeń) córka Jagienka
11. Emilia M (29 styczeń) syn Filip

LUTY
12. ewelina.br (4 luty) syn Filip
13. Medalikara (14 luty) córka Helenka
14. Genna (20 luty), syn Franuś

MARZEC
15. montana8 (2 marzec) córka Zosia
16. Agaawa (3 marzec) syn Piotruś
17. Syllkaa (11 marzec) syn
18. Finesse (29 marzec)

KWIECIEŃ
19. Smerfeta (1 kwiecien) córka Alunia
20. Kotuska83 (9 kwiecien) syn
21. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
22. Kasik36 (10 kwiecien)
23. Olusia7982 (15 kwiecien) bliźniaki: córka + syn

MAJ
24. Liskka (12 maj)
25. Anulla28 (18 maj)
26. Aisa79 (25 maj) syn

Lolitka gratuluję MAMUSIU :-) i czekamy na zdjęcie synka :tak:

genna współczuję, ja też nie cierpię remontów a od poniedziałku zaczynam wymianę kabiny prysznicowej więc 4-5 dni będę mieszkała na placu budowy. Całe szczęście wc mamy osobno a piętro niżej rodziców gdzie można iść się wykąpać ale i tak uciążliwe to będzie bo od 8 rano będzie się kręcić 2 robotników. Postanowiliśmy, że nie będziemy na ten czas się przeprowadzali bo ja w obcym łóżku i tak nie umiem spać więc lepiej krócej ale we własnym. Planuję wstawać o 7:30 i chodzić piętro niżej do mamy jeszcze pospać ;-):-D Jakoś to trzeba przeżyć. A od stycznia planujemy remont w dwóch pokojach, M będzie się musiał przeprowadzić do mniejszego pokoju a większy będzie dla dziecka więc też się szykuje rewolucja.

Magda
mały masz brzusio jak na ten etap ciąży, jutro porównamy ale mi się wydaje, że ja mam podobny :zawstydzona/y:

Kotuska a Ty do nas jutro nie dołączysz?

Kasik, to decyzje co do podziału pokoi zapadły widzę ;)
Wiem że mam mały brzuszek ;) zapewne jeszcze urośnie troszkę :)

Genna, współczuję pakowania, oszczędzaj się tam i przypadkiem nie dźwigaj.

A dzisiaj pierwszy raz mój mąż okno mył w naszym pokoju hahahaha. Mama chciała się wziąść za nie ale chora jest i męża do roboty zagoniłam ;)
To teraz pokój gotowy na ustawianie mebli Zosi.

Kasik uffff dobrze ze możesz isc piętro niżej do mamy :) mam nadzieje ze twoj M pomieści sie w mniejszym pokoju :) bo in chyba taki Sam zakupoholik jak ty :)

ufff zabrali szafę , Ale bez szkód sie nie obyło :( poobijali mi na korytarzu sciane wrrrrrr
A M jeszcze dzwoni z pracy czy obiad dzisiaj bedzie aaaaaaaaaaaaaaaa

Magda a chociaż dobrze umyl okno ? Ja raz mojego zagonilam do 1 okna i wiem Ze tego nie zrobię bo smugi były których on nie widział :p
Bede musiała kogoś do sprzątania zatrudnić bo sama nie dam rady

Generalny Remont w ciazy to masakra, teraz to juz wiem myslalam ze dam radę :( ryczeć poprostu sie chce

Genna, no kurczę zrobić coś żeby nie uszkodzić czegoś innego to fakt problem...
A mój umyl okno i to całkiem dobrze ;) a wczoraj założył wezgłowie do łóżka które sami zrobiliśmy ;) jeden tapicer chciał 450 a inny 250. Materiał wyszedł 80 zł i trochę chęci i czasu a ile zaoszczędzone ;)

reklama
genna w pokoju M ma tylko łóżko, stojak na ubrania i 2 krzesła (jedno służy jako szafka nocna pod książkę a drugie pod narzuty i poduszki z łóżka ;-):-D 2 szafy na ubrania ma na holu a część rzeczy (sezonowych) w mojej garderobie więc da radę. Ciągle nie wiemy czy my w tym domu będziemy mieszkać na stałe, dlatego nie chcemy zbyt inwestować w remont i meble, które później w innym mieszkaniu mogą nie pasować. Do sprzątania po remoncie to już na pewno musisz kogoś zatrudnić, sama nie dasz rady, musisz się oszczędzać :tak:

Do góry