reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kasik nio ale dla maluszkow musze zaczac kupowac rzeczy bym jednak cos miala ;-) bede teraz jak najwiecej lezec.. no przynajmniej do polowkowego ;-)

reklama
Olusia dobrze, że jesteście już w domku. Obyś już miała spokój z tymi nieprzyjemnymi niespodziankami.

Magda nie potrafie powiedzieć jeszcze czy będę w pon na spotkaniu. Zależy jak się będę czuła bo ostatnio wyprawa gdziekolwiek to masakra. No nie mam siły :-(
Dzisiaj jedziemy z T do jego chrześniaczki na uroczysty obiad z okazji 18, wracamy jutro bo to ok 100 km i po nocy nie będziemy wracać. Będziemy nocować u teściowej. Pewnie znowu usłyszę te wspaniałe rady o tym czego mi nie wolno :/ najchętniej zostałabym w domu

Olusia dobrze, że już wróciliście do domu. Nie ma to jak u siebie :) Mówiłam, że będzie parka, fajnie:) Dobrze, że maluszki rosną i wszystko jest w porządku. Masz rację z wyprawką, bo skoro masz leżeć jak najwięcej, to czas zacząć oglądać się za rzeczami. Tylko tak powoli i na spokojnie, nie przemęczaj się:) Narazie kupuj z neta co się da, a jak lepiej się poczujesz, to wtedy do sklepu po autko dla maluchów ;-)

Aisa, Twoja teściowa to mówi czego Ci nie wolno, a moja co ja nie powinnam robić i jak to jest możliwe, że ja nie sprzątam w domu za dużo, nie gotuję mężowi obiadków, nie piorę itp. Przecież ciąża to nie choroba i nie powinnam tak bardzo się oszczędzać. Więc już wolałabym żeby mówiła, czego mi nie wolno robić:) A jeszcze czuję, że czeka mnie jej wizyta w święta. Chyba do mamy się przeniosę na ten czas.

Anulla28, u mnie też mało co widać, więcej na noc jak jestem pojedzona :-)

Aisa79, ja już usłyszałam pierwsze złote rady od teściowej ale spoko tylko chwilę się poirytowałam, teraz wyczekuje kolejnych :-D

Posprzątałam mieszkanko, uwielbiam jak jest czysto. :-) A z gotowaniem to jak zawsze lubiłam i gotowałam dużo, to teraz mam lenia, nie chce mi się... a powinnam w sumie lepiej się odżywiać ...

Czytałyście Ciężarówka przez 9 miesięcy? Do mnie dopiero przedwczoraj dotarła i nadrabiam, fajnie napisana, z dużą dawką humoru :-)

Moja teściowa stwierdziła, że nie mam kupować nic dla dziecka do porodu :/
Ona nie jest zła, widuję ją raz na kilka msc albo i rzadziej i wystarczy. Ale niepotrzebuję być straszona w ciąży.

reklama
Do góry