reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda śliczny brzusio i super figura! :tak::-) Mi sporo urósł w ostatnich 2 miesiącach i wtedy też waga trochę nadgoniła do 'standardowej' na tym etapie ...
Mój m też umył niedawno pierwszy raz okna w domu ale nie powiem że są czyste jak na mój gust ;-) i jeszcze do ich umycia musiał zakupić myjkę Karchera bo przecież bez sprzętu facet umyć nie potrafi :-p

Lolitka gratuluję :-)

Matko, a ja już druga - nie wiem czy bardziej się cieszę czy boję :zawstydzona/y::rofl2:
Ja dla odmiany wrzucę fotkę brzuchola od przodu - wygląda z tej perespektywy na bardziej okazały :sorry:

20141115_130116.jpg

Załączniki

• 20141115_130116.jpg
    20141115_130116.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Kasik super ze wyniki dobre sa..:tak:

Emilia M czyli musialabys byc w szpitalu i brac antybiotyk? na pewno bedzie wszystko dobrze.. najwazniejsze ze jestes pod dobra opieka!;-)

A ja mialam dzis zaczac szukac cos dla moich maluszkow ale jakos nie mam weny... ech.... musze sie jakos zmobilizowac....
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
Nie w domu bym była na ustnych antybiotykach. Wlasnie teraz dostałam pierwsza dawke.

Lolitka gratuluję! :-) napisz nam później jak przebiegł poród, i czy u Was wszystko ok?

Emilia a jak się czujesz? Boli jeszcze? Coś na ból dostajesz czy tylko antybiotyk?

Magda, Infinity aale brzuszki fajne :-)

Kasik to prawda jutro będzie porównywanie brzuszków ;-)

Infinity od nowego roku w swiss już nie będzie porodówki więc załapiesz się na ostatnią chwilę ;-)

Genna bądź twarda, dasz radę! :-) Tylko faktycznie nie dźwigaj nic i rób sobie często przerwy na odpoczynek

Zazdroszczę Wam dziewczyny remontów, u mnie nie ma kto się za to zabrać. Już pomijając lenistwo mojego M do takich spraw, to teraz i tak ledwo chodzi bo czeka na operacje kolana. Pozostaje mi tylko udawać że nie widzę popękanych ścian i poplamionej ściany w kuchni :-/

Smerfeta właśnie słyszałam że likwidują tylko nie wiedziałam że już w styczniu :shocked2: ufff przynajmniej z jednym mam szczęście i się załapałam ;-)

Cześć dziewczyny. Troszkę Was nadrobilam bo naprawdę brak czasu przy moim skarbie ;)
Esiek ogromne gratulacje Gosia jest z 9 tak jak mój Miłosz. Lolitka tobie również gratuluje.
U nas wszystko ok mój synek ma już 4,700 i robi się bardziej rozumny. Czasem daje nam nieźle popalić. Karmilam go tylko piersią ale przez różne zawirowania straciłam trochę pokarju i teraz go dokarmiam ale mam nadzieje jeszcze wrócić tyloo do cyca chodź nie ukrywam butelka jest bardzo wygodna zwlaszcza w nocybi na dłużej syci :)
Madzia76 jak tam Marcela? Co ile je? I jak noce przesypia? Mój mały jak przespi ciągiem 4 h to jest super. A po za tym kocham go nad życie. Macierzyństwo to piekna sprawa ale też trudna i wyczerpująca. Ale usmiech i każde spojrzenie małego wynagaradza nie przespane noce i wszystko inne ;)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę szczęśliwych rozwiązań.
Infiniti ciesze się że łóżeczko Ci się podoba i twoja malutka równie będzie z 9.
A polecam huśtawke dla maleństwa u nas jest nie zastąpiona. Jak mały jest marudny innie może usnac wkladam go tam na chwilke puszczam szum bo ma taką opcje i od razu śpi ;) My kupiliśmy taką dużą coś w stylu fisher price owieczka ale z firmy taggies deluxe.

reklama
Lolitka gratuluję! :-) napisz nam później jak przebiegł poród, i czy u Was wszystko ok?

Emilia a jak się czujesz? Boli jeszcze? Coś na ból dostajesz czy tylko antybiotyk?

Magda, Infinity aale brzuszki fajne :-)

Kasik to prawda jutro będzie porównywanie brzuszków ;-)

Infinity od nowego roku w swiss już nie będzie porodówki więc załapiesz się na ostatnią chwilę ;-)

Genna bądź twarda, dasz radę! :-) Tylko faktycznie nie dźwigaj nic i rób sobie często przerwy na odpoczynek

Zazdroszczę Wam dziewczyny remontów, u mnie nie ma kto się za to zabrać. Już pomijając lenistwo mojego M do takich spraw, to teraz i tak ledwo chodzi bo czeka na operacje kolana. Pozostaje mi tylko udawać że nie widzę popękanych ścian i poplamionej ściany w kuchni :-/
Tylko antybiotyk. Nic mnie nie boli. Wlasnie wyszłam. Mam brac antybiotyk 4 tyg :-(

Do góry