reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda śliczny brzusio i super figura! :tak::-) Mi sporo urósł w ostatnich 2 miesiącach i wtedy też waga trochę nadgoniła do 'standardowej' na tym etapie ...
Mój m też umył niedawno pierwszy raz okna w domu ale nie powiem że są czyste jak na mój gust ;-) i jeszcze do ich umycia musiał zakupić myjkę Karchera bo przecież bez sprzętu facet umyć nie potrafi :-p

Lolitka gratuluję :-)

Matko, a ja już druga - nie wiem czy bardziej się cieszę czy boję :zawstydzona/y::rofl2:
Ja dla odmiany wrzucę fotkę brzuchola od przodu - wygląda z tej perespektywy na bardziej okazały :sorry:

20141115_130116.jpg

Załączniki

• 20141115_130116.jpg
    20141115_130116.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Kasik super ze wyniki dobre sa..:tak:

Emilia M czyli musialabys byc w szpitalu i brac antybiotyk? na pewno bedzie wszystko dobrze.. najwazniejsze ze jestes pod dobra opieka!;-)

A ja mialam dzis zaczac szukac cos dla moich maluszkow ale jakos nie mam weny... ech.... musze sie jakos zmobilizowac....
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
Nie w domu bym była na ustnych antybiotykach. Wlasnie teraz dostałam pierwsza dawke.

Lolitka gratuluję! :-) napisz nam później jak przebiegł poród, i czy u Was wszystko ok?

Emilia a jak się czujesz? Boli jeszcze? Coś na ból dostajesz czy tylko antybiotyk?

Magda, Infinity aale brzuszki fajne :-)

Kasik to prawda jutro będzie porównywanie brzuszków ;-)

Infinity od nowego roku w swiss już nie będzie porodówki więc załapiesz się na ostatnią chwilę ;-)

Genna bądź twarda, dasz radę! :-) Tylko faktycznie nie dźwigaj nic i rób sobie często przerwy na odpoczynek

Zazdroszczę Wam dziewczyny remontów, u mnie nie ma kto się za to zabrać. Już pomijając lenistwo mojego M do takich spraw, to teraz i tak ledwo chodzi bo czeka na operacje kolana. Pozostaje mi tylko udawać że nie widzę popękanych ścian i poplamionej ściany w kuchni :-/

Smerfeta właśnie słyszałam że likwidują tylko nie wiedziałam że już w styczniu :shocked2: ufff przynajmniej z jednym mam szczęście i się załapałam ;-)

Cześć dziewczyny. Troszkę Was nadrobilam bo naprawdę brak czasu przy moim skarbie ;)
Esiek ogromne gratulacje Gosia jest z 9 tak jak mój Miłosz. Lolitka tobie również gratuluje.
U nas wszystko ok mój synek ma już 4,700 i robi się bardziej rozumny. Czasem daje nam nieźle popalić. Karmilam go tylko piersią ale przez różne zawirowania straciłam trochę pokarju i teraz go dokarmiam ale mam nadzieje jeszcze wrócić tyloo do cyca chodź nie ukrywam butelka jest bardzo wygodna zwlaszcza w nocybi na dłużej syci :)
Madzia76 jak tam Marcela? Co ile je? I jak noce przesypia? Mój mały jak przespi ciągiem 4 h to jest super. A po za tym kocham go nad życie. Macierzyństwo to piekna sprawa ale też trudna i wyczerpująca. Ale usmiech i każde spojrzenie małego wynagaradza nie przespane noce i wszystko inne ;)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę szczęśliwych rozwiązań.
Infiniti ciesze się że łóżeczko Ci się podoba i twoja malutka równie będzie z 9.
A polecam huśtawke dla maleństwa u nas jest nie zastąpiona. Jak mały jest marudny innie może usnac wkladam go tam na chwilke puszczam szum bo ma taką opcje i od razu śpi ;) My kupiliśmy taką dużą coś w stylu fisher price owieczka ale z firmy taggies deluxe.

reklama
Lolitka gratuluję! :-) napisz nam później jak przebiegł poród, i czy u Was wszystko ok?

Emilia a jak się czujesz? Boli jeszcze? Coś na ból dostajesz czy tylko antybiotyk?

Magda, Infinity aale brzuszki fajne :-)

Kasik to prawda jutro będzie porównywanie brzuszków ;-)

Infinity od nowego roku w swiss już nie będzie porodówki więc załapiesz się na ostatnią chwilę ;-)

Genna bądź twarda, dasz radę! :-) Tylko faktycznie nie dźwigaj nic i rób sobie często przerwy na odpoczynek

Zazdroszczę Wam dziewczyny remontów, u mnie nie ma kto się za to zabrać. Już pomijając lenistwo mojego M do takich spraw, to teraz i tak ledwo chodzi bo czeka na operacje kolana. Pozostaje mi tylko udawać że nie widzę popękanych ścian i poplamionej ściany w kuchni :-/
Tylko antybiotyk. Nic mnie nie boli. Wlasnie wyszłam. Mam brac antybiotyk 4 tyg :-(

Do góry