reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Olusia super że juz w domku jestes, ale fajnie jakby sie sprawdzilo ze bedziesz mieć parkę ;-). Dbaj tam o Was.
Aisa fajny brzusio ;-)
Anulla brakiem brzuszka sie nie przejmuj, mi wyskoczyl dopiero kolo 20tc i od tamtej pory zacząl tak przybierac, że dziś spojrzalam w lusterko i sie smialam do mojego eMka ze do porodu to ja pęknę jak balonik. Fajna taka piłeczka :-p, do tego falująca na prawo i lewo hihi.

Co do gotowania ja od kiedy jestem na L4 zaczelam przykladac sie do obiadkow i ogolnie do odzywiania, wczesniej zawsze czasu brakowalo, bo praca, a teraz i mój eMek kształtów nabral hihi.
No a ja zbieram sie powolutku do szkoły rodzenia, nie mogę sie juz doczekać. A pozniej jedziemy do przyjaciół.

reklama
Labo niestety bez placzu sie nie obyło az mi tak żal jej bylo z checia chciałam jej dac dydusia wtedy ale ona smoka nie chce, samo naciecie jej nie bolalo tylko znieczulenie podobno mrozi miejsce.Ale bylo minelo i mam nadzieje że juz takich niespodzianek nie bedzie.

Wlasnie był lekarz i powiedział ze jest ryzyko ze jak zastopują antybiotyk to od razu wyrostek powróci. Wiec możliwe ze beda mnie chcieli trzymać na antybiotyku do porodu :-(
Cos gadał tez zeby wlasnie dluzej ciaze donosić. To nie wiem czy chodzi o to zeby odstawić wtedy antybiotyk z ryzykiem powrotu wyrostka czy moze zrobic operacje razem z cc. Moze to by byloby najlepsze rozwiazanie. Jakby tak z miesiac jeszcze pociągnąć do np 34 tyg.

Emilia lekarze wiedzą co robią, nie martw się, będzie dobrze :-)

Odebrałam swoje wyniki subpopulacji limfocytów i chyba jest dobrze, bo mimo, że zmniejszyłam dawkę encortonu z 20 na 15 mg to % nk mi spadł z 22,6 na 14,1 :-) Mam nadzieję, że w poniedziałek pani immunolog zdecyduje o kolejnym zmniejszaniu sterydu :tak:

Kasik super ze wyniki dobre sa..:tak:

Emilia M czyli musialabys byc w szpitalu i brac antybiotyk? na pewno bedzie wszystko dobrze.. najwazniejsze ze jestes pod dobra opieka!;-)

A ja mialam dzis zaczac szukac cos dla moich maluszkow ale jakos nie mam weny... ech.... musze sie jakos zmobilizowac....
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

Dziewczyny ile daje sie ksiedzu za chrzciny? Oczywiscie wiem, ze "co laska" ale ile mniej wiecej ona wynosi? Wiecie moze cos na ten temat?

Esiek z tego co wiem to ceny sa rozne. W niektorych parafiach jest cennik co jest bardzo pomocne. Zalezy tez jakie masz stosunki z ksiedzem w swojej parafii. Znajomy dawal ostatnio 300 zl, nie wiem czy to duzo czy malo, inny dal 500 ale mial chrzest osobno, nie na mszy, tylko w kaplicy.

reklama
My mieszkamy pod miastem na wsi. Dzis spotkalam ksiedza i wstepnie ustalilam termin na 28.12 bo i tak cala rodzina zjezdza sie na swieta. No i tak zaczelam myslec nad kwota... dzieki za podpowiedzi

Do góry