reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Olusia super że juz w domku jestes, ale fajnie jakby sie sprawdzilo ze bedziesz mieć parkę ;-). Dbaj tam o Was.
Aisa fajny brzusio ;-)
Anulla brakiem brzuszka sie nie przejmuj, mi wyskoczyl dopiero kolo 20tc i od tamtej pory zacząl tak przybierac, że dziś spojrzalam w lusterko i sie smialam do mojego eMka ze do porodu to ja pęknę jak balonik. Fajna taka piłeczka :-p, do tego falująca na prawo i lewo hihi.

Co do gotowania ja od kiedy jestem na L4 zaczelam przykladac sie do obiadkow i ogolnie do odzywiania, wczesniej zawsze czasu brakowalo, bo praca, a teraz i mój eMek kształtów nabral hihi.
No a ja zbieram sie powolutku do szkoły rodzenia, nie mogę sie juz doczekać. A pozniej jedziemy do przyjaciół.

reklama
Labo niestety bez placzu sie nie obyło az mi tak żal jej bylo z checia chciałam jej dac dydusia wtedy ale ona smoka nie chce, samo naciecie jej nie bolalo tylko znieczulenie podobno mrozi miejsce.Ale bylo minelo i mam nadzieje że juz takich niespodzianek nie bedzie.

Wlasnie był lekarz i powiedział ze jest ryzyko ze jak zastopują antybiotyk to od razu wyrostek powróci. Wiec możliwe ze beda mnie chcieli trzymać na antybiotyku do porodu :-(
Cos gadał tez zeby wlasnie dluzej ciaze donosić. To nie wiem czy chodzi o to zeby odstawić wtedy antybiotyk z ryzykiem powrotu wyrostka czy moze zrobic operacje razem z cc. Moze to by byloby najlepsze rozwiazanie. Jakby tak z miesiac jeszcze pociągnąć do np 34 tyg.

Emilia lekarze wiedzą co robią, nie martw się, będzie dobrze :-)

Odebrałam swoje wyniki subpopulacji limfocytów i chyba jest dobrze, bo mimo, że zmniejszyłam dawkę encortonu z 20 na 15 mg to % nk mi spadł z 22,6 na 14,1 :-) Mam nadzieję, że w poniedziałek pani immunolog zdecyduje o kolejnym zmniejszaniu sterydu :tak:

Kasik super ze wyniki dobre sa..:tak:

Emilia M czyli musialabys byc w szpitalu i brac antybiotyk? na pewno bedzie wszystko dobrze.. najwazniejsze ze jestes pod dobra opieka!;-)

A ja mialam dzis zaczac szukac cos dla moich maluszkow ale jakos nie mam weny... ech.... musze sie jakos zmobilizowac....
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

Dziewczyny ile daje sie ksiedzu za chrzciny? Oczywiscie wiem, ze "co laska" ale ile mniej wiecej ona wynosi? Wiecie moze cos na ten temat?

Esiek z tego co wiem to ceny sa rozne. W niektorych parafiach jest cennik co jest bardzo pomocne. Zalezy tez jakie masz stosunki z ksiedzem w swojej parafii. Znajomy dawal ostatnio 300 zl, nie wiem czy to duzo czy malo, inny dal 500 ale mial chrzest osobno, nie na mszy, tylko w kaplicy.

reklama
My mieszkamy pod miastem na wsi. Dzis spotkalam ksiedza i wstepnie ustalilam termin na 28.12 bo i tak cala rodzina zjezdza sie na swieta. No i tak zaczelam myslec nad kwota... dzieki za podpowiedzi

Do góry