reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

LISTOPAD
1. LOLITKA200 (9 listopad)
2. EMA51 (27 listopad) syn Jan

GRUDZIEŃ
3. _Infinity_ (9 grudzień), córka Lenka
4. Ona232 (11 grudzień), syn Antoś
5. Lionessa75 (16 grudzień), syn
6. Mundek (29 grudzień), syn
____________[/FONT]

2015

STYCZEŃ
7. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
8. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
9. Magda_7891 (19 styczeń) córka Zosia
10. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
11. Oktavi (22 styczeń) córka Jagienka
12. Emilia M (29 styczeń) syn Filip

LUTY
13. ewelina.br (4 luty) syn Filip
14. Medalikara (14 luty) córka Helenka
15. Genna (20 luty), syn Franuś

MARZEC
16. montana8 (2 marzec) córka Zosia
17. Agaawa (3 marzec) syn Piotruś
18. Syllkaa (11 marzec) syn
19. Finesse (29 marzec)

KWIECIEŃ
20. Smerfeta (1 kwiecien) córka Alunia
21. Kotuska83 (9 kwiecien) syn
22. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
23. Kasik36 (10 kwiecien)
24. Olusia7982 (15 kwiecien) bliźniaki: córka + ;)

MAJ
25. Liskka (12 maj)
26. Anulla28 (18 maj)
27. Aisa79 (25 maj) syn

Ostatnia edycja:
reklama
Anulla spokojnie doczekasz się brzuszka i jeszcze urośnie ci większy niż mój :-)
Sądziłam, że wejde jeszcze w moje stare kurtki zimowe, a tu na 1 listopada ledwo się zapięłam. Teraz to już bym nie zapięła się wcale bo brzuszek mi wyskoczył :-) ale niech sobie rośnie :-)

między nami tydzień różnicy i kurczę zazdroszczę Ci ;-) Ale ja chyba będę miała po mojej mamie brzuszek - czyli praktycznie prawie go nie było. Także chyba dużo na ubrania nie wydam:) Ale znowu maluch ma mało miejsca :dry:

Moja mama miała spory brzuch. Ja dumnie wypinam swój :-) Anulla zdarza się, że długo nic nie widać a potem nagle wystrzeli. Jak miała moja koleżanka. Do 7 msc ledwo co, a potem to brzuch miała ogromny

Kasik, myślę, że ja dobrze pójdzie to przytyję max 10kg. Narazie waga stoi w miejscu. Trochę spadła od pierwszej wizyty i teraz ciągle ta sama. Nawet w laboratorium nie mam co się pchać jako pierwsza, bo ciąży nie widać :(

Anulla mojego do końca 6 miesiąca praktycznie nie było widać tzn. musiałam coś super dopasowanego ubrać. Później urósł i zaczął wyglądać jak ciążowy ale jak mam porównać się z innymi kobietami na tym samy etapie to na prawdę mam duuuużo mniejszy - to 9mc a wygląda jak u innych w 7. I też miałam długo kompleksy 'brzuszkowe' ale tak od miesiąca doceniam to że jest mniejszy - tak jak piszesz poza spodniami i teraz kurtką nic ciążowego nie kupowałam - wszystkie bluzki, swetry, bluzy nadal mam te co przed ciążą - to spora oszczędność :tak: No i nie ma co kłamać że szansa na rozstępy, powrót do dawnej wagi itd. też łatwiejsza - trzeba plusów szukać :-) A z miejscem dla malucha to nie ma nic wspólnego - gdyby było np. za mało wód to co innego. A co do wagi to mam prawie +10 a tylko 3 tygodnie zostały przy czym połowa to ostatnie 2 miesiące ;-)

reklama
dziewczyny a co z LOLITKA200 czy ja cos przegapilam?

a co do brzucha to zrobie zdjecie i wstawie bo moj tez za duzy nie jest heh to moze zrobimy nowa sesyjke brzuszkow??co wy na to?

Do góry