reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

infinity to masz przede mna heh ja mam 11 grudnia w tym roku mamy piekne prezenty na swieta hehe:) ja juz nie moge sie doczekac

wlasnie sie juz spakowalalam jakby co jestem na wylocie hehe

a sluchajcie co do tego hemoroida to jak to sprawdzic czy to jest to w 100%?

powiem wam ze ja nie wierze jakos ze wkoncu bede miala dzidziusia jakos tak mi jest w to ciezko uwierzyc a moj maly daje mi takie kopniaki ostatnio ze szok trenuje mame przed wyjsciem hehe
:)

reklama
Ale naskrobalyscie dzisiaj, pozniej nadrobie zaleglosci bo dopiero wrocilam z Trojmiasta. Pojechalam zrobic subpopulacje limfocytow na poniedzialkowa wizyte. To co sie dzialo dzisiaj w Invikcie to przechodzi ludzkie pojecie. Wiedzialam, ze w piatki pobieraja na to krew tylko do 11 a ze trzeba byc na czczo wyjechalismy z domu przed 9. Niestety po drodze okazalo sie, ze w aucie wysiadla zarowka i musielismy szukac serwisu, nigdzie nie bylo takich wiec wyladowalismy w firmowym i fiknelismy na 600 zl. :( Tym sposobem wpadlam do Invicty o 10:50 a tam 10 osob w kolejce do rejestracji i 15 do laboratorium. Plakac mi sie chcialo, nie wiedzialam co robic. Wepchnelam sie bez kolejki do rejestracji, pani byla na tyle mila, ze zadzwonila do laboratorium czy jeszcze przyjma moja krew i odpowiedzieli, ze jezeli zdaze oddac do nastepnego transportu, czyli przed 12 to tak. Ucieszylam sie, zaplacilam 286 zl. i poszlam do kolejki. A tam zero postepow. Ludzie jak wchodzili to siedzieli po 15-20 minut, nie wiem co tam robili, przed 12-ta poprosilam ludzi, zeby mnie przepuscili i sie udalo ale co mnie to nerwow kosztowalo to moje. Ja bylam w laboratorium 2 minuty, az sie ludzie zdziwili, ze tak szybko, nie wiem co poprzednicy robili tak dlugo. Dla poprawienia nastroju pojechalismy obejrzec moj upatrzony w necie wozek Emmaljunga no i niestety jest sliczny i chyba zaden inny nie bedzie sie z nim rownal i jak znam zycie zaszaleje i go kupie ;) Nastepnie pojechalismy do Klifu bo chcialam do Happymum i kupilam sliczny plaszczyk na zime, na ktory w necie w ogole nie zwrocilam uwagi, w rzeczywistosci jest duzo ladniejszy, kupilam tez sukienke dresowa :) Ale to nie koniec poprawiania nastroju, zaliczylam jeszcze Fashion House z koncowym efektem - kozaki i torebka :) I tym sposobem przepuscilam pol wyplaty a nadal nic a nic nie kupilam dzidziusiowi ;) Ale tak jak sobie obiecalam na to przyjdzie czas po polowkowym. Wrocilam padnieta ale zadowolona, teraz odpoczynek na kanapie :)

Labo - :) dostawy będą stałe bo teść za granicą co tydzień, choć nie jestem w stanie zagwarantować, że zawsze wyślę zawsze np. w piątek, mogę mieć z dwa dni obsuwy,
Jutro będę się z nim widzieć to się wszystkiego dowiem i pewnie w poniedziałek, wtorek podam ceny pozostałych rozmiarów. Namierzę też ceny chusteczek jednorazowych, mlek itd.
Sama nie wiem ile dla siebie wziąć tych pampersów, paczkę 43szt miałam od niedzieli i skończyła mi się wczoraj. Nadal jadę na jedynkach

Kasik teraz w invikcie jest taka masakra odkąd przenieśli ten oddział z podwala grodzkiego czy jakoś tak. W poniedziałek było pełno ludzi i po usg poszłam na krew do gab 20. Byłam chyba z 15ta bo tam oprócz pobierania krwi też mierzą ciśnienie itd. A pod gab 1 była jedna osoba tylko i tam właśnie poszłam.
Pochwal się zakupami :-)
szczególnie płaszczyka jestem ciekawa

Kasik właśnie się zastanawiałam czy widziałaś wymarzony wózek :) Dziś sobie też oglądam, ale na necie, z tym że ja wypatrzyłam sobie Holenderską firmę Mutsy. Jako nowe wózki też są dość drogie, ale na olx znalazłam super ofertę - 3w1, razem ze wszystkimi akcesoriami za 600 zł. Oczywiście na razie nie chce kupować ale przynajmniej wiem na co szykować portfel ;-)

Dziewczyny też jeszcze nie przeczytałam Waszych wpisów bo dziś mam straszne problemy z internetem, a zwłaszcza ze stroną BB :( Mam nadzieję zaraz przedrzeć się przez gąszcz Waszych wpisów ;-)

Magda dokładnie, ciężko uwierzyć że to już zaraz :-) strasznie mi ta ciążą szybko minęła i już zaczynam tęsknić za brzuchem i kopniakami :sorry2:
Ona wiesz z tym kto pierwszy to jeszcze nasze dzieci mogą zdecydować ;-) ale lepiej niech grzecznie czekają. A prezent - chyba lepszego sobie wymarzyć nie mogłyśmy :-)

Bardzo fajny płaszczyk i rozwiązanie z zamkiem super. Będzie na później, po ciąży jak znalazł.
Też się cieszę, że udało mi sie kupić kurtkę na zimę. Ma wewnątrz regulację wszytą w pasie więc wraz z rozmiarem brzucha rosnąć będzie kurtka. Po ciąży też spokojnie będę mogła ją założyć. Ogólnie to nie sądziłam, że nie wcisnę sie w nic z moich zimowych kurtek i płaszczy tak szybko, a mam ich z 6.

reklama
Do góry